Fashionist Beşinci Kez Sektörü Buluşturacak

Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı, 5. kez sektörü bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fuar, 4-6 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek.

  29 Haziran 2018 01:00 Cuma
Fashionist Beşinci Kez Sektörü Buluşturacak

Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği’nin (OTİAD) 2013 yılında ilkini gerçekleştirdiği Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı, 4-6 Aralık 2018 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 100’ün üzerinde firma katılacak. Yerli ve yabancı 15 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarın, yıllık 1.5 milyar dolar olan ihracatın 2 milyar dolara çıkartılması hedefleniyor.

Kura çekimleri ile yer belirlemelerinin yapılacağını dile getiren OTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Kandağ, abiye, gelinlik, damatlık fuarının 5’inci kez düzenlediklerini söyledi. Kandağ, “Osmanbey’in hazır giyim ve tekstil sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübe, tasarım gücü ve üretim kalitesi bulunuyor. Bu konuda Osmanbey, gerek yurt içi gerekse yurt dışında haklı bir yer edinmiştir.” diye konuştu. Fashionist Fuarı için çalışma komitesi oluşturarak titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Kandağ, “İstanbul’a ve Osmanbey’e yakışan bir fuar düzenleyeceğiz. İhracatımıza önemli destek vermesini beklediğimiz fuarımız ülkemize, firmalara ve alıcılara büyük katkı sağlayacak.” dedi. Düzenlenecek fuar ile İstanbul’un yeniden modanın başkenti haline getirilmesi hedefleniyor. Fashionist Fuarı’na Almanya, Hollanda, Fransa, Birleşik Krallık ve İsrail’in yanı sıra Uzak Asya ve yakın Avrupa gibi bölgelerden de alıcıların katılması bekleniyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.