Fabric Start Sonbahar-Kış Edisyonu İçin Geri Sayım

Fabric Start Sonbahar-Kış Edisyonu, 1 - 3 Eylül 2020 tarihleri arasında Münih'te gerçekleştirilecek.

  07 Ağustos 2020 13:51 Cuma
Fabric Start Sonbahar-Kış Edisyonu İçin Geri Sayım

Munıch Fabric Start Genel Müdürü Sebastian Klinder konuya ilişkin yaptığı açıklamada,  “Sektörün uzun soluklu bir ortağı olarak, bu zorlu zamanlarda Münih Fabrıc Start ve Bluezone'u Covid-19 yasaklarından sonra tekstil endüstrisi için ilk ticaret fuarı haline getirmenin kişisel misyonumuz olduğunu görüyoruz. Moda endüstrisine bir kez daha Münih'teki ilham, ağ oluşturma ve koleksiyon vitrini için profesyonel bir platform ”ifadelerini kullandı.

“Memnuniyetle Kabul Edeceğiz”

Munıch Fabric Kreatif Direktörü Frank Junker ise, “Bu eşsiz zamanlar, hepimizin esnek düşüncelerini ve eylemlerini gerektirir. bu da genellikle cesur kararlara olanak sağlar. Bu istisnai çözümü, Eylül ayında şu anda bu ölçekte uluslararası bir izleyici ile bir ticaret fuarı düzenlemenin en uygun yolu olarak görüyoruz. Benzersiz Münih Fabric Start yeteneklerimizi Münih-Riem Sergi Merkezine getirme zorluğunu memnuniyetle kabul edeceğiz.” dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.