Erbel Mümessillik KTM 2019’a Hazır

İsviçreli tekstil makinesi firması Rieter, Türkiye Temsilcisi Erbel Mümessillik ile birlikte KTM 2019’da yer alarak Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörünün temsilcilerini ağırlayacak.

  07 Eylül 2019 00:00 Cumartesi
Erbel Mümessillik KTM 2019’a Hazır

Sektörde 40 yılı geriden bırakan, Türkiye’nin köklü mümessillik firmalarından Erbel, Türkiye temsilciliğini yaptığı Rieter’in yanı sıra Suessen, Bracker, Novibra, Neuenhauser Rosink, Steinemann, JKS, Uster Jossi, Schönenberger ve Gretener firmaları ile 5. Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda yerini aldı.

Geleneksel Türk pamuğunu kaliteli ipliğe dönüştüren ülke ekonomisine katma değer yaratan tesislerin kurulmasına aracılık eden Erbel Mümessillik, Türkiye tekstil sektörüne mümessillik tecrübesi ile uzun yıllardır hizmet veriyor. Geçen seneki KTM 2018 Fuarı’ndan memnun ayrıldığını belirten Erbel Mümessillik, bu yıl KTM 2019’da yerini alarak Rieter’in makinelerini sergilemeye hazırlanıyor.

“KTM’yi Çok Önemsiyoruz”

Erbel Mümessillik Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Erbel, firmanın KTM 2019’a katılımıyla ilgili konuştu. Erbel; “Makine ve yeniliklerimizi daha geniş yelpazedeki kullanıcılara sunabilme şansını bizlere sunan KTM’yi bu açıdan çok önemsiyoruz” diyerek şöyle devam etti: “KTM fuarlarını, ITMA gibi yurt dışında düzenlenen fuarlardan farklı olarak değerli firma sahipleri ve üst düzey yöneticiler dışında makinalarımızın asıl kullanıcıları olan; uzman, teknisyen ve operatör arkadaşlarımızla da bir araya gelme şansını yakalayabilmemiz açısından çok önemli bir görev görüyoruz.”

Kısa elyaf iplikçiliğinde, Kahramanmaraş ve çevre illerin toplam kapasitesinin Türkiye’deki kapasitenin yaklaşık %65’ini oluşturduğunu belirten Erbel, “Bu açıdan KTM fuarlarıda, pazarın %65’ine ulaşabilmemiz açısından çok önemli bir imkanı bizlere sunmaktadır.” dedi.

KTM 2019’a yönelik yaptıkları hazırlıklar hakkında da bilgiler veren Haluk Erbel; “ITMA 2019 Barselona fuarında çok ses getiren Rieter, yeniliklerinin Türkiye’deki ilk lansmanını KTM 2019 fuarında yapmanın mutluluğunu taşımaktayız. Hazırlıklarımızı da bu yönde sürdürmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Pazarı En Büyük 4 Pazardan Biri”

Türkiye pazarının Rieter ve Erbel için dünyadaki en önemli ve en büyük 4 pazardan birisi olduğunun altını çizen Erbel; “Çok daha önemlisi ise Türkiye, Rieter’in dünyada en yüksek pazar payına sahip olduğu ülkedir. Şuana kadar ülkemize kurulan her iplikhanenin yarısından fazlasında Erbel & Rieter ailesi olarak imzamızın olması ve özellikle son 10-15 yıllık dönemde Pazar paylarımızdaki çok ciddi miktarda artışlar Türkiye pazarının bizim için ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Bu vesileyle de bize teveccüh gösteren tüm değerli müşterilerimize teşekkür etmek isteriz.” açıklamasında bulundu.

“İlklerin fuarı”olarak adından söz ettiren Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda ön plana çıkarmayı düşündükleri ürünlerden bahseden Haluk Erbel; “KTM 2019’da, ITMA Barselona fuarında henüz piyasaya lanse edilen Rieter yeniliklerini tanıtacağız. 3 yeni kompakt iplik eğirme sistemi COMPACTdrum, COMPACTapron ve COMPACTeasy ve Ring makinasında iplik bağlama robotu ROBOspin başta olmak üzere 20’nin üzerinde yenlikleri tüm ziyaretçilerimize sunacağız.” dedi.

Erbel’e göre iplik piyasasında büyük ses getireceğini düşündükleri diğer yeniliklerden bazıları ise şöyle:

-          Yeni nesil münferit tahrik ve münferit bağlamalı R 70 Open End makinası,

-          Dünyanın en yüksek üretimli ve aktif taraklama alanına sahip C 80 tarak makinası,

-          Yüksek iplik kalitesini sürekli garanti eden yeni nesil E 90 penye makinası,

-          Dünyanın en hızlı takım değiştirme süresine sahip olan F 40 fitil makinası,

-          Yüksek enerji tasarrufu sağlayan yeni ECOrized harman hallaç konsepti,

-          Yeni nesil yüksek üretimli (2400 kg/saat) kaba açıcı UNIclean B 15,

-          Bobin değiştirme robotlu yeni nesil R 37 yarı otomatik open end makinası,

-          Tarakla akuple çalışan RSB-Module 50 cer modülü.

Son olarak, KTM 2019 Fuarı’yla ilgili genel olarak beklentilerinin neler olduğu sorusuna yanıt veren Erbel; “Çok sayıdaki yeniliklerimizi daha fazla kişiye tanıtabilmek adına tüm değerli müşterilerimizi ve katılımcıları standımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.