Effe Kalitesi KTM 2021’de Yerini Aldı

Yenilikçi çözümler sunan Effe Makine Endüstri, KTM2021 Fuarında yeni teknolojilerini fuar ziyaretçilerine anlatacak.

  27 Ekim 2021 08:50 Çarşamba
Effe Kalitesi KTM 2021’de Yerini Aldı

Tekstil sektöründe iplikten konfeksiyona uzanan geniş bir yelpazede üretim yapan işletmelerin rekabetçi piyasa şartlarında katma değeri yüksek mal ve hizmet sunumu sağlamaları, üretim maliyetlerini minimize edebilmeleri için Effe Endüstri sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunmayı hedefleyen bir firmadır. Effe son kullanıcı müşterilerin yanı sıra yerli ve yabancı diğer makina imalatçıları için geliştirdiği teknolojik ve kullanıcı dostu çözümleri ve de uzun yıllar makine imalatı konusundaki tecrübeleri sayesinde kısa zamanda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen tekstil makine ve makine aksesuarları imalatçılarından biri konumunda.

Kahramanmaraş ve bölge sanayicisi ile son dönemde başarılı işbirlikleri gerçekleştiren  ve bir çok yatırım projesine makine üretimi konusunda destek veren Effe Makine, KTM2021 Fuarında ürün gamlarında yer alan tekstil makinelerindeki teknolojik üstünlükleri sektör temsilcilerine anlatmaya hazırlanıyor. 11-13 Kasım tarihleri arasında Kafum fuar merkezinde düzenlenecek olan KTM2021 fuarı, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.