Düsseldorf moda platformu yeni logosunu tanıtıyor

Düsseldorf moda platformu yeni sezona yeni logosuyla giriyor. “Galary FASHION (Moda Galerisi)” olarak anılan fuarlar, platformun yeni yol haritasını da gösteriyor.

  28 Kasım 2019 11:55 Perşembe
Düsseldorf moda platformu yeni logosunu tanıtıyor

Düsseldorf moda platformu yeni sezona yeni logosuyla girecek. Gelecekte galerilerden değil “Galery FASHION (Moda Galerisi)” olarak anılan fuarlardan bahsedeceğiz, tıpkı kardeş fuarları olan “Galery SHOES(Ayakkabı Galerisi)” gibi. Bu birleştirilmiş gücü göstermek için oluşturulmuş yeni logo hakkında konuşan Proje Direktörü ve Igedo Şirketi Genel Müdürü olan Ulrike Kähler, “Bu sadece stilistik bir mesele değil, aynı zamanda piyasaya yönelik açık bir mesajdır: Bu iki şov sağlam bir şekilde kuruluyor ve mükemmel bir şekilde birbirlerini tamamlıyor. Gallery FASHION, Areal Böhler’i tam kapasitede süreç boyunca kullanabilmeye yönelik, ilave üç geçici hafif salon seçeneği de dahil olmak üzere, Gallery SHOES ile aynı potansiyele sahiptir. Bu büyük karışıklık ve değişim zamanlarında, çağdaş, pratik ve verimli konseptlerimizle istikrar sağlamaktayız. Gösteri, SHOWROOM KONSEPTİ olarak en büyük gelişmeyi görmeyi umuyor. Bu arada, iyi bir kuruluş şekline sahip olan bu cazip konsept gerçekten bir dalga yaratıyor. Gelecek sefer için, SHOWROOM KONSEPTİ’ni, dizilimin bir parçası olarak kilit endüstri oyuncularıyla işbirliği içinde özel bir panel konuşmasıyla destekleyeceğiz” dedi.

Showroom Konsepti

Sekiz mevsim önce bir salonda daha küçük bir bölümle başlayan Gallery, bu süreçte en iyi uluslararası acenteler ve premium markalar için popüler bir nokta haline geldi. SHOWROOM KONSEPTİ bu süreçte, işin yapıldığı ve siparişlerin toplamda beş ila on gün arasında verildiği üç salonu kapsıyor. Konsept; akıllı, geçici, uzun süreli kiralamalar olan showroomlara bir alternatif sunuyor. Profesyonel alıcılara ve katılımcılara pratik bir genel bakış sağlıyor ve bu süreçte onlara para, çaba ve zaman kazandırıyor. Düzenlenmiş randevular için bir alan sağlamanın yanı sıra, SHOWROOM KONSEPTİ üç günlük orijinal ana etkinlik olan Gallery FASHION'ı ziyaret eden profesyonel ziyaretçilerden de yararlanıyor. Sonuç olarak, iş yapmak ve sipariş vermek için ideal bir atmosfer sunup - uyumlu katılımcıların ve ziyaretçilerin yanı sıra pratik bir servis hizmeti ile modaya uygun endüstriyel bir konuma erişiyor.

 

Yan Etkinlikler

 

Dikkatli bir şekilde küratörlüğü yapılan yan etkinliklerle birlikte sunulan bilgilendirici bir dizi program Gallery FASHION’ın vaadlerini tamamlıyor. Dikkat çekici koleksiyon sunumlarına, panel konuşmalarına, sunumlara ve “Alte Schmiedehallen”da mağaza tasarım ilhamını sağlayacak olan trend alanına ek olarak, Gallery FASHION TRENDVIEW, bir kez daha gelecek sezon için merkezi bir düzen olarak planlanıyor.

 

Trend uzmanı Karolina Landowski ve Igedo Moda Direktörü Alexander Radermacher, en önemli kadın ve erkek giyim taslaklarının görünümleri hakkında bir konuşma yapacaklar. 2020/21 sezonu sonbahar / kış sezonunu hangi kilit parçalar belirleyecek ve mutlaka bulunması gerekenler nelerdir? Bu tarihi not edin: 26 Ocak 2020 Pazar günü saat 10.30’da  Alanl Böhler'deki Alte Schmiedehallen'de. Üç gün süren, 25 ile 27 Ocak 2020 arasındaki, “Alte Schmiedehallen” in merkez platformu üç kısımda; Avangard, Çağdaş/Tasarım, Aksesuarlar/Ayakkabılar ve Akşam/Amaçlar gibi etkinliklere alanlar sunuyor.

100 Yıllık Aile Geleneği

Avangard, Tasarım/Çağdaş alanındaki yeni markalar, 1917'de İsviçre'de kurulan ve 100 yıldan fazla süren bir aile geleneğine dayanan ve yüksek kalitede belirli bir çağa ait olmayan modayı sunan İsviçre ALGO'sunu içeriyor. 2011 yılında kuruldu, Varşova’da yapıldı, koleksiyonlarını Avrupa’da yayınladı ancak Polonya’da üretti. Hollanda bayrağı taşıyan Yoek'in yüksek kaliteli, modaya uygun büyük beden koleksiyonları. Bir aile işletmesi olan Danimarkalı tasarım şirketi Muse Knitwear, Kuzey Denizi ve Thy Milli Parkı'nın vahşi güzelliği ile çevrili, sürdürülebilir, klasik ve uzun ömürlü dokumalar sunar. Ve Finlandiya'dan Lauri JarvinenStudio, İskandinav-minimalist avangardı ile modern ikiz sayılabilir.

Yerinde Sipariş İmkanı

Aksesuarlar/Ayakkabılar kısmındaki yenilikler ise Almanya'dan Stars & Stripes tarafından üretilmiş kemer ve şapka gibi Batı aksesuarlarıdır. Hollanda'yı temsil eden Scotch & Soda ve aynı zamanda mücevher koleksiyonuna sahip olan State of Brands’dir. Ziyaretçiler ayrıca, Adolf Nytra - Çek Cumhuriyeti'nden Anytra, İngiltere'den Dasmarca Hat Company, İtalya'dan Marone'nin el yapımı şapkaları ve Polonya'dan Rabionek'in şapkaları gibi katılımcıların berelerine, şapkalarına ve keplerine göz atabilirler. Ziyaretçiler Almanya'dan, Kastori veya BEDACHT, Kopka, Fiebig, Alfonso d'Este ve Qui Nous'un şapkalarını aksesuarlarını ve keçe ürünlerini incelemeyi dört gözle bekleyebilirler. Evening & Occasion, Christian Koehlert, Gina Bacconi, Luxuar ve Fashion New York gibi önemli uluslararası markaların yanı sıra özel akşam ve kokteyl kıyafetleriyle Polonyalı Marselini markası yeni ürünler sunuyor. Ziyaretçiler en az beş gün boyunca, otantik bir endüstriyel zeminde birleşmiş üç ayrı salonda ürün siparişi verebilecekler.

Ajansların ve markaların sayısı ve ayrıca ajans portföylerinin kendileri de büyümeye devam ediyor. Kaltstahlhalle’de bulunan Alman markalarının yanı sıra; 04651Braun Hamburg, en iyi kadın kıyafetleriyle A TRIP IN A BAG, kendine has moda çantalarıyla Brasi & Brasi ve bluz, gömlek, elbise ve aksesuarlarıyla Edward Copper imzalı Edelle de bulunmakta. Ayrıca Hugenberg'in triko elbiseleri, Joana Danciu'nun elbise ve etekleri, Seldom Strickmanufaktur'dan triko ürünler ve yeni katılımcı olan Ralph Gladen’ın el yapımı kemer ve deri aksesuarları da tanıtılacak. Ayrıca ziyaretçiler Fransa'dan Le Temps de Cerises'in en son moda kıyafetlerini, İtalya’dan Lottusse 1877 ve Shoto'nun ayakkabı ve aksesuarlarını da dört gözle bekleyebilirler. Yeni eklenenler arasında Mehran Srl'in ceketleri ve İtalyan markaları olan Ekoluk ve Tavus Milano'dan paltolar da yer alıyor.

Çok sayıda marka temsilcisi, Kaltstahlhalle'nin acentelik alanındaki katılımlarını çoktan onayladı: 22 FASHION AGENCY, AGRNCY STEFAN KUDLA-THE LAST OF THE TRUE ve Moderaum Fischer. Dönüş yapanlardan, Circolo 1901 ve WarmMe markaları ile HERITAGE AGENTS. Eski Gilded ehliyetli Avrupa lisansı olan Claudio Parolini, erkek kot pantolonlarıyla İtalya'da üretilen kot pantolon sektörü Nim Standard'tan gelecek yeni bir premium marka sunacak.

SHOWROOM GABI HEININGER, Almanya'dan Inuikii, İtalya'dan Méliné, Numero 10 Çanta ve İtalya'dan Officine Creative ve Fransa'daki Aix-en-Provence'den Zespà'yı tanıtacak. MODEAGENTUR MINDNER, İngiliz markaları Madeleine Thomson ve Star Mel'in yanı sıra ABD'den Nomads ve Danimarka'dan Graumann'ı da getirilecek. Ayrıca yeni: studioNOOKS tarafından Almanya'da üretilen adil moda, akıllı telefon kolyeler de tanıtılacak.

Ayrıca fuarda DIE HINTERHOFAGENTUR'da Fransa'dan Blune, Des Petit Hauts ve Leon & Harper markaları da olacak. İtalya’dan Ad Hoc, BOB, Cape Horn, Manuel Ritz, Original Vintage Style, Portofiori, Taylor Tweed ve Wool & Co. İspanya’dan Koike Barcelona. Almanya’dan 8 and 7. Amerika Birleşik Devletleri’nden Lightning Bolt ve Birleşik Krallık’tan The Jacksons. Bir diğer yeni firma olan İtalyan bayan giyim markası Good Match de olacak.

CELINE KLAUSER FASHION AGENCY ise Yunanistan'dan V + R, Almanya'dan Cat Noir, İtalya'dan KAOS ve ABD'den Lauren Moshi’yi sunacak. İspanya’dan bir yeni katılımcı da Madrid ve Los Angeles’ta dükkan sahibi, 30 yıldır sürdürülebilir ve sınırlı sayılarda koleksiyonlar üreten bir aile şirketi olan The Extreme Collection.

Geniş bir alanda moda ajansı olan KNALLGRAU / AGENTUR FÜR MODE, Doo-Wop, FLOOR Giyim, RO’Skinwear ve İtalya'dan SHIRTAPORTER, Danimarka'dan WUTH Cashmere ve elbise koleksiyonları sunan İspanya'dan Magnolya gibi diğer yeni markalar ve kaşmirden yapılan premium koleksiyonunu üretmeye başladığı Almanya'dan Romy Staib'dan Villa Gaia da katılacak.

Ve bir kez daha, AGENTUR KLAUSER, Halle am Wasserturm'u Aquascutum gibi yeni ilavelerle ayakta tutacak,1859'dan beri yenilikçi, İngiliz ustalığı ve Belçika'dan el yapımı deri çantalar ve kayışlar sunan Dragon Diffusion da katılacak. Fransa'dan: Taze, feminen bir koleksiyona sahip Les Tricots de Léa, Stella Forest tarafından hazırlanan ve Ventcouvert tarafından Paris'in en kaliteli doğal deri ürünleri seçilen Les Tricots de Léa, artı, erkek ve kadın giyim üzerine Amerikalı Manrico Cashmere, İtalyan erkek giyim üzerine Maurizio Miri, unisex deri üzerine Mino Ronzoni 1953, kadın giyim ve lüks trikolar üzerine Lunaria Cashmere’den Hevó da katılacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.