Dosso Dossi’ye ‘En İlham Verici Proje’ Ödülü

İş ve tatili birleştiren özgün modeliyle adından söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show, uluslararası alanda kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

  17 Temmuz 2017 01:00 Pazartesi
Dosso Dossi’ye ‘En İlham Verici Proje’  Ödülü

Dosso Dossi Fashion Show, merkezi ABD’nin Teksas eyaletinde bulunan Dünya İş Konfederasyonu’nca  (WORLDCOB) verilen ve  küresel ölçekte en prestijli ticaret ödülü kabul edilen THE BIZZ 2017’de ‘En İlham Verici Proje Ödülü’ne (Best Inspirational Project Award) layık görüldü.

 

“Ödüller Çıtayı Daha Yukarılara Koymamız İçin Bizi Kamçılıyor”

 

Yıllar önce büyük bir hayalle işe başladıklarını belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Ekip olarak hayali gerçeğe dönüştüreceğimize inandık ve bugünlere geldik. Bu anlamlı ödülü Dosso Dossi’yi dünyanın en iyisi yapan ekibime armağan ediyorum” dedi. Eraslan, sözlerine şöyle devam etti: “Bu başarıda büyük bir emek ve yaratıcılık var. İlk işe başladığımızda Dosso Dossi bir hayaldi. Ekip olarak bu hayali gerçeğe dönüştüreceğimize inandık. Yıllar içinde büyük bir aileye dönüştük ve 30’dan fazla ülkeden müşterilerimizin de katkısıyla bugünlere geldik. Bu anlamlı ödülü Dosso Dossi’yi dünyanın en iyisi yapan ekibime armağan ediyorum. Dosso Dossi Fashion Show’u Antalya’nın gelmiş geçmiş en büyük moda organizasyonuna dönüştürdük. Aldığımız ödüller çıtayı hep daha yukarılara koymamız için bizi adeta kamçılıyor.” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.