Domotex, Nisan Ayında Gaziantep’te Gerçekleşiyor

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 27-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Domotex Turkey 2019 Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

  25 Nisan 2019 00:00 Perşembe
Domotex, Nisan Ayında Gaziantep’te Gerçekleşiyor

Domotex  ailesinin bir üyesi olan Domotex Turkey, Türkiye ve Orta Doğu bölgesinde halı ve zemin kaplamaları sektörü için giderek artan önemini 6. kez sergilemeye hazırlanıyor. Domotex Turkey 2019, daha fazla uluslararası katılımcı ve ziyaretçi ile Türkiye, Orta Doğu ve Afrika pazarlarına ulaşmak için eşsiz fırsatlar sunuyor. Halı ve zemin sektörünü tekrar bir araya getiren bu önemli etkinlik, birbirinden farklı katılımcıların geniş ürün portföylerini sergileyecek.

Halı dokuma, tekstil zemin kaplamaları, iplik ve dokuma kumaşları, makine ve aksesuarları da içeren Domotex Turkey’de, geçen sene üreticiler, perakendeciler, toptancılar, mimar ve iç tasarımcılar, ve zemin kaplamacılardan oluşan geniş bir ziyaretçi profili yer alıyordu. Makine halısının dünyadaki önemli merkezlerinden biri olan Gaziantep’te gerçekleşecek olan Fuar, Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile Alım Heyeti organizasyonu sayesinde katılımcı ve ziyaretçilerin iş bağlantıları kurmalarını sağlıyor. 1,4 milyar Dolarlık ihracat rakamı ile Türkiye halı ihracatının %67’si Gaziantep tarafından sağlanıyor.

Domotex’e Resmi Kurumlardan Destek

Deutche Messe tarafından organize edilen fuar, dernekler ve ticaret odalarından yoğun destek alıyor. Domotex Türkiye 2019; Ticaret Bakanlığı, Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAIB), Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) kurumları tarafından destekleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.
'-
asdasd 14 Mayıs 2019 08:01 Salı
     
Yorum Sayısı (1)