Dijital Baskı Sektörü İstanbul’da Buluşuyor

Aralık ayında 5. Edisyonu düzenlenecek olan Fespa Eurasia 2017, geniş format baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı ve endüstriyel reklam sektörlerini büyüme hedeflerine ulaştırmayı planlıyor.

  03 Ekim 2017 01:00 Salı
Dijital Baskı Sektörü İstanbul’da Buluşuyor

Fespa Eurasia, 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında CNR Expo’da beşinci defa gerçekleştirilecek olan edisyonunda geniş format baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı ve endüstriyel reklam alanlarındaki teknolojik yenilikleri sergileyecek.

Fuarın ilk gününden bu yana katılımcı ve ziyaretçisi sayısını yüzde 18 arttırdığını dile getiren Fespa Eurasia Bölge Satış Müdürü Betül Binici, fuarın sektör için sektör tarafından düzenlendiğini, bunun da başarıyı getirdiğini vurguladı. Binici; “Geniş format baskı, tekstil baskı ve endüstriyel baskı segmentlerinin tümünü kapsayan Fespa Eurasia, elde ettiği geliri baskı ve endüstriyel reklam pazarının gelişmesi için sektörel projelere yatırıyor, yerel ve küresel markaları aynı platformda buluşturuyor. Elde edilen başarıda katkısı olan, bu amacımızın doğruluğunu teyit ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm sektör profesyonellerine teşekkür ederiz” dedi.

Fespa Eurasia 2017 İçin Hazırlıklar Sürüyor

Katılımcı ve ziyaretçi hedefini büyüten Fespa Eurasia 2017 için hazırlıklar yoğun şekilde sürüyor. Fuar hazırlıklarının programlandığı gibi iyi gittiğini ve stand satışlarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Betül Binici, ayrıca online ziyaretçi kayıtlarının da açıldığını belirtti.

Daha önceki fuarlardan aldıkları geribildirimlerle ve yaptıkları anketlerle bu yılki pazarlama çalışmalarını şekillendirdiklerini açıklayan Binici, bölgeden gelen talebi şöyle dile getirdi; “Şu an ülkemizde yaptığımız çalışmalar dışında, ağırlıklı olarak İran, Bulgaristan, Hırvatistan, Rusya, Ukrayna ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerle çalışmalar yapıyoruz. Bölge pazarlarının İstanbul’daki en önemli buluşmasında baskı endüstrisi ciddi potansiyellere ulaşma sinyali veriyor. Sektör büyüme hedefine Fespa Eurasia 2017 ile ulaşacaktır.”

Gerçek Ziyaretçi Sayıları Sektör İçin Önemli

Fuarlarda ziyaretçi rakamlarının her zaman oldukça önemli olduğunu da hatırlatan Binici, “Fespa Eurasia farklı bir hesaplama gerçekleştiriyor.  Kayıt yaptıran ziyaretçiler tekil olarak, bir kere sayılıyor. Yani fuar boyunca turnikelerden her giriş çıkışları hesaba katılmıyor. Bunun yanı sıra katılımcıların ve Fespa’nın organizasyon ekipleri de bu hesaplamanın dışında tutuluyor. Böylece salt, gerçek ziyaretçi rakamı elde ediliyor” dedi. Binici Fespa Eurasia 2016 fuarındaki tekil ziyaretçi sayısının 8,232 kişiye ulaştığını belirtti. Fespa Eurasia 2017, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da zengin etkinlik programı ile ziyaretçi ve katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.