Dalgakıran Kompresör Yeni Pazarlara Açılmayı Hedefliyor

Yarım asırdan fazla deneyimi olan Dalgakıran Kompresör, ITMA Barselona'da 2. Salon D-206A stand numarasında yeni ürünlerini sergileyecek.

  18 Haziran 2019 00:00 Salı
Dalgakıran Kompresör Yeni Pazarlara Açılmayı Hedefliyor

1965 yılında İstanbul'da kurulan ve Türkiye'nin en büyük endüstriyel kompresör üretcisi ve ihracatçısı olan Dalgakıran Kompresör bugüne kadar yaptığı yeni yatırımları ile bugün toplamda 27.000 metrekare kapalı alana sahip, birbirine entegre üç fabrika ile İstanbul Sancaktepe’de üretimini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yarım asırdan fazla deneyimi olan ve 1965'ten bugüne yenilikçi vidalı kompresör, pistonlu kompresör ve basınçlı hava sistemleri üreticisi olan firma, ITMA Barselona'da 2. Salon D-206A stand numarasında yeni ürünlerini sergileyecek.

Küreselleşen pazarda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüren Dalgakıran Kompresör, ITMA 2019'da verimli bir fuar dönemi geçirerek müşteri portföyünü çeşitlendirmek istiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.