CPM Moskova Başlıyor

Uluslararası Moda Ticaret Fuarı olarak bilinen CPM Moskova’nın 32. Edisyonu 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

  21 Şubat 2019 00:00 Perşembe
CPM Moskova Başlıyor

Uluslar arası Moda Ticaret Fuarı olarak bilinen CPM, bu sene 32. Edisyonunu  25-28 Şubat 2019 tarihleri arasında Moskova’da gerçekleştiriyor. Fuar organizatörü Messe Düsseldorf Moscow ve ortağı Igedo Company, özellikle Avrupalı ​​üreticilerden CPM sergi alanına yönelik yüksek talep geldiğini bildirdi. CPM’nin Uluslararası Proje Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Christian Kasch, etkinlikle ilgili; “Öncü bir fuar olarak CPM, Rusya ve Avrasya Ekonomik Birliği’nden profesyonel alıcıların mutlaka katılmaları gereken bir etkinlik. Bu bölge için büyük bir fuar alanını kapsayan ve yaklaşmakta olan moda fuarı CPM için, bir kez daha uluslararası moda endüstrisinin temsilcileriyle bir araya gelerek toplantılar düzenledik.” ifadelerini kullandı. 

1550748840_cpm665.jpg

RFRF 22. Defa Fuarda Gerçekleşiyor

Üreticilerin, tasarımcıların, dağıtım uzmanlarının ve ziyaretçilerin bir araya geleceği CPM seminerinde, uzmanlar ve ana konuşmacılar bir kez daha pazarla ilgili gelişmeleri ve sonuçları paylaşacaklar. Rusya Moda Perakende Forumu - RFRF'nin 22'nci edisyonu, fuarın ikinci gününde trend tahmininde dünya pazar lideri olan Londra'dan WGSN'nin sunacağı trend konferansı ile başlayacak. RFRF’nin konuya özel iş programının odağında ayrıca “2019’da Rusya moda pazarının ana trendlerinde müşteri odaklılık ve kişiselleştirme” konusu da yer alıyor. Ek seminerler ve konferanslar, kumaşların ve tekstil bileşenlerinin ihracatı ve ithalatı gibi ana temalar hakkında daha fazla bilgi sağlayacak. Ayrıca gündemde, Rusya Moda Endüstrisi Katılımcıları Birliği (RAFI) tarafından yapılan tartışmalar ve bu piyasaya farklı açılardan ışık tutacak yeni "modest fashion" trendi de var.

Defileler ve Moda Tasarım Yarışmaları

Uzman seminerlere ve panellere ek olarak, ziyaretçiler çeşitli koleksiyonlardan bir seçki sunan çeşitli defileler dizisini de dört gözle bekliyorlar. CPM gibi yaratıcı moda şovları fuar açılışında, Igedo Moda Direktörü Alexander Radermacher yönetimindeki CPM Selected, mono-etiketli podyum gösterileri ve “Mode in France”, farklı bölümlerden ve ülkelerden seçilen markalar sergilenecek . İzleyiciler için öne çıkan etkinliklerden biri de, uluslararası üne sahip vücut ve plaj kıyafeti markalarının yer aldığı ve geleneksel olarak Lingerie dergisi ile işbirliği içinde düzenlenen 'Grand Défilé'. Petersburg'da bulunan ArtFuture Tasarım Okulu’ndan, gelecek vaat eden genç tasarımcılar, Designerpool defilesi için tasarladıkları çalışmalarını sergileyecekler. Mentorluk programlarının tamamlanmasıyla fuarı sonuçlandıracak olan etkinlik ise,  Pro Fashion Masters yarışması olacak.

CPM Premium, CPM Body & Beach‚ CPM Aksesuar ve Ayakkabı‚ CPM Handmade ve CPM Kid’ Corner segmentlerinde, 2019/20 sonbahar ve kış koleksiyonlarını içeren, erkek ve kadın giyimden çocuk giyimine kadar geniş bir yelpazede, iç çamaşırı ve plaj modası ve ayakkabıları, çantalar ve aksesuarları da kapsayan ürünler sergilenecek. Yaklaşık 30 ülkeden toplam 1.370 koleksiyon bekleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.