Cosmo Kimya KTM 2019 Ziyaretçilerini Bekliyor

KTM 2019’a katılımlarını açıklayan Cosmo Kimya Ar-Ge Müdürü Gürsoy, fuar ziyaretçilerini Cosmo Kimya’nın yeniliklerini görmeye davet etti.

  05 Eylül 2019 00:00 Perşembe
Cosmo Kimya KTM 2019 Ziyaretçilerini Bekliyor

2000 yılından bu yana faaliyet gösteren, tekstil sektörüne geniş bir ürün gamıyla ve başarılı teknik servisiyle hizmet veren Cosmo Kimya, 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na katılımını açıkladı.

Cosmo Kimya Ar-Ge Müdürü Süleyman Gürsoy, firmayla ilgili bilgi paylaşırken; “Ürettiğimiz ‘tekstil yardımcı kimyasalları’ boyahanelerde ve yıkamacılarda, kontinü ve diskontinü sistemlerde (overflow, jet, HT, pad-batch, kontinü kasar… vb.) her tür elyafın terbiyesi ve boyanması için kullanılmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

“Firma prensibimiz, satış öncesi müşterinin işletme şartlarını ve beklentilerini tam olarak öğrenip en uygun ürünü sunmak, gerektiğinde değişik formülasyonlarla beklentiye cevap vermektir.” diyen Gürsoy, İstanbul’daki fabrikada ‘Tekstil yardımcı kimyasalları tasarımı, üretimi, alınıp satılması’ gibi faaliyetlerin yapıldığını belirtti.

“KTM Fuarları Her Geçen Sene Daha da Büyüyor”

Cosmo Kimya’nın kalite yönetim sisteminden de bahseden Süleyman Gürsoy; “Müşteri ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri her defasında aynı kalitede üretmek ve sürekli iyileştirmek; tüm personele kalite bilincini yaymak, eğitimlerle bilgi ve becerilerini artırarak sürekli iyileştirme faaliyetlerine katkıda bulunmalarını sağlamak; koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesi doğrultusunda, yapılacak tüm faaliyetlerde ‘Müşteri Odaklılığı’nı en üst seviyede sağlamak ve firmamıza olan güveni sürekli kılmak firmamızın taahhüdüdür.” açıklamasında bulundu.

KTM 2019 Fuarı’nın bölgeye ve ülkeye büyük katkısı olduğunu söyleyen Gürsoy, KTM Fuarlarının her geçen sene daha da büyüdüğünü ve katılımcı firmalar için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtti.

Boya ve baskı maddeleri, apre maddeleri, ön işlem maddeleri gibi ürün kategorileri olduğuna değinen Gürsoy, KTM 2019 ziyaretçilerini Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM)’ne Cosmo Kimya’nın yeniliklerini görmeye davet etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.