Çorap Sektörü Lycra Moves İstanbul Organizasyonunda Bir Araya Geldi

The LYCRA Company “Çeşitlilik Tek Yoldur” mottosuyla hazırladığı yenilikler ve 2020 + trendleriyle Lycra Moves İstanbul VI organizasyonuna damga vurdu.

  21 Ocak 2020 09:42 Salı
Çorap Sektörü Lycra Moves İstanbul Organizasyonunda Bir Araya Geldi

The Lycra Company Lycra Moves İstanbul organizasyonu ile değer zincirinde yer alan iplik ve çorap üreticileri ile büyük markaları 6. kez bir araya getirdi. Türkiye Satış Müdürü Aslan Kabapelit’in açılış konuşmasıyla başlayan organizasyon Avrupa Orta Doğu ve Afrika Satış Direktörü Alistair Williamson’un firma, marka ve sektörel hedeflerine yer verdiği konuşmasıyla devam etti. Avrupa Orta Doğu ve Afrika Pazarlama Direktörü Sybille Bald ise sürdürülebilirlik platformunun anlatımını gerçekleştirdi.

Sürdürülebilirlik Platformunda 3 Ana Başlık

Yaşadığımız gezegene karşı sorumluluklarımızı, The LYCRA Company Planet Agenda sürdürülebilirlik platformunun 3 ana başlığı olan Ürün Sürdürülebilirliği, Üretimde Mükemmellik ve Kurumsal Sorumluluk üzerinden ele alan şirketin bu kapsamdaki çalışmalarının, öncü markalarından LYCRA® EcoMade, THERMOLITE® EcoMade ve COOLMAX® EcoMade ile desteklendiğinin vurgusu yapıldı.

2020+ Trendleri Tanıtıldı

Seminerde ayrıca Avrupa Orta Doğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Jane Gwyther’ın sunumuyla 2020+ yılı trendleri ve inovasyonları modeller üzerinde tanıtıldı.

Teknik Pazar Geliştirme Uzmanı Elke Lamberts-Steffes, çorapların üretiminde kullanılan hammadde ve teknik detayların anlatımı ile üreticileri bilgilendirdi.

Seminerde Paylaşılan Trendler

  1. 1. CREATIVE COMMUNITY: Çeşitliliğe vurgu yapan bu trendde aynı zamanda rastlantısallık ve öngörülemezlik öne çıkıyor.

 

  1. 2. BACK TO BLACK: Bu trendde ise siyah ön planda. Siyah, parlak renk ve desenler için bir kanvas görevi görüyor.

 

  1. 3. OPULENCE PERSONIFIED: İhtişamlı bir estetik anlayışıyla oluşturulan trend, ilhamını 1920’lerden alıyor.

 

  1. 4. ICONIC LIVING: Her şeyin birbirinin kopyası olduğu bir dönemde özgünlüğü ön plana çıkaran aynı zamanda nicelikten ziyade niteliğe vurgu yapan bir trend.

 

Seminerin diğer gündem konusunu ise Türkiye Satış Müdürü Aslan Kabapelit konuşmasında gündeme getirdi. Kabapelit, marka koruma  çalışmaları ile bilinçlendirici tedbirlerin alındığı bir süreci başlattıklarını belirtti. Ayrıca sıfır tolerans sloganı ile “The LYCRA Company olarak en önemli görevlerimizden biri, müşterilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmemizdir. Dolayısıyla nihai üründe kullanılan hammaddelerin doğru olduğundan emin olmamız gerekmektedir ve bu konu ile ilgili gereken tüm çalışmalar yapılacaktır” şeklinde fark yaratan materyallerin doğru kullanımının önemini vurguladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.