Colombiatex 2019 Gerçekleşti

Colombiatex, ACIMIT’in desteğiyle 22-24 Ocak’ta Kolombiya’nın Medellin şehrinde gerçekleşti.

  21 Şubat 2019 00:00 Perşembe
Colombiatex 2019 Gerçekleşti

22 - 24 Ocak 2019 tarihleri ​​arasında Kolombiya’nın Medellin şehrinde düzenlenen başlıca tekstil ticaret fuarı olan Colombiatex’in bu edisyonunda, İtalyan tekstil makineleri üreticileri, İtalyan Ticaret Ajansı ve İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği ACIMIT’in kurduğu ortak stant alanındaydılar.


1550748400_colombiatex665.jpg

Genel olarak, bu ortak alanda katılım gösteren on beş İtalyan tekstil firması ve ACIMIT ile ilgili tüm üyeler; Arioli, Beschi, Biancalani, Btsr, Caipo, Corino, Crosta, Fadis, Ferraro, Itema, Mcs, Ratti, Sicam, Tecnorama ve Ugolini yer aldı.

Kolombiya’nın tekstil ve konfeksiyon endüstrisi, uluslararası ticaret anlaşmalarının imzalanması ve gelişmekte olan moda sektörü sayesinde son birkaç yılda güçlü bir büyüme dönemi gerçekleştirdi. Bu yüzden Kolombiyalı tekstil üreticileri uzun zamandır İtalyan tekstil teknolojisi tedarikçilerinin ortağı haline geldi. Yerel tekstil ve konfeksiyon endüstrisinin gelişimi, yabancı makinelere olan talebin arttıran teknolojik bir güncellemeye ihtiyaç duyuyor. İtalya, bu artan talepten, dünyanın önde gelen tekstil makinesi üreticilerinden biri olarak lider konumda yer alıyor. 2017'de İtalya'dan Kolombiya'ya yapılan ihracat 10 milyon Euro'yu buldu. 2018'in ilk yedi ayında, İtalyan tekstil makinelerinin Kolombiya'ya satışı 4 milyon Euro'yu aştı.

ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi Colombiatex fuarı hakkında; “Colombiatex’in son edisyonunda İtalyan makine üreticilerinin varlığını sürdürmesi, Kolombiya’nın tekstil sektörünün, İtalyan makine üreticilerinin sağladığı yüksek kaliteli teknoloji gerektiren bir büyüme sürecine devam ettiğini de göstermiş oldu.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.