Çin Tekstili Türk Modasıyla Buluşuyor

Dünya devi tekstil markalarının üretim merkezi Çin, Türk tekstil ve hazır giyim sektörü ile Texstart’ta buluşmaya hazırlanıyor.

  18 Haziran 2017 01:00 Pazar
Çin Tekstili Türk Modasıyla Buluşuyor

Dünya çapındaki hazır giyim üreticilerinin üretim ve tedarik merkezlerinin başında gelen Çin, sahip olduğu potansiyeli Türk tekstil üreticilerine yakından tanıtmaya hazırlanıyor.

Hazır giyim ve konfeksiyon üretiminde önemli bir potansiyeli bulunan Türkiye, bu yönüyle Uzakdoğulu kumaş ve aksesuar üreticilerinin dikkatini çekiyor. Türkiye pazarında daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefleyen Çinli kumaş ve aksesuar üreticileri, bu yıl 8 -10 Kasım 2017 tarihlerinde Wow İstanbul Otel Kongre ve Fuar Merkezi’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan Texstart Kumaş ve Aksesuar Günleri ile sektörün önde gelen firmaları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Çin’in önemli organizasyon firmalarından Texstart Co. Limited ve tekstil sektörüne yönelik düzenlediği fuarlarla adından başarıyla söz ettiren ECR Fuarcılık tarafından organizasyonu gerçekleştirilen Texstart Kumaş ve Aksesuar Günleri, dünyanın en dinamik şehirlerinden, Türkiye’nin ticaret ve finans merkezi konumunda bulunan İstanbul’da düzenlenmesi sebebiyle üreticilere önemli bir ticari platform sunuyor.

Özenle Seçilmiş Katılımcılar Trendleri Belirleyecek

Sektör profesyonellerinden oluşan bir seçim komitesi aracılığıyla belirlenen uluslararası katılımcıların yer alacağı Texstart 2017’de sergilenecek ürün grupları trendleri yeniden belirleyecek. Texstart Kumaş ve Aksesuar Günleri’nde yer alacak ürün grupları arasında pamuklu, yün, ipek, keten, rami, sentetik, örme, kaplamalı kumaş, iç giyim ve plaj giyim kumaşı, fonksiyonel kumaşlar ve teknik tekstil ürünleri bulunuyor. Bunun yanı sıra; elyaf, iplik, nakış, dantel ürünleri, hazır giyim aksesuar üreticileri, tasarım ajansları ve tekstile dayalı CAD / CAM / CIM teknolojileri üreticilerinin en son trendlerini İstanbul’da sergileyeceği Texstart Kumaş ve Aksesuar Günleri, sektör için önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Her biri alanında oldukça kaliteli katılımcıların yer alacağı Texstart, 2018 yılına ait trend ürünlerin sunulacağı sergi alanıyla, tasarımcı ve hazır giyim üreticilerinin gelecek projeksiyonlarına katkıda bulunacak. 8-10 Kasım tarihleri arasında 3 gün boyunca, çeşitli aktiviteler ve B2B görüşmelerle devam edecek olan Texstart Kumaş ve Aksesuar Günleri; trendleri belirleyen ürünler ile sektöründe fark yaratan bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.