CFA ve Erteks Tekstil yeniliklerini KTM’de Sergileyecek

Avrupa’nın önde gelen tekstil makine ve yedek parça mümessili CFA Tekstil ve kardeş firması Erteks, KTM 2019’a katılımlarını duyurdu. CFA Tekstil Satış Müdürü Erçetin, “KTM’deki ne istediğini bilen müşteriler büyük bir avantaj” diye konuştu.

  08 Eylül 2019 00:00 Pazar
CFA ve Erteks Tekstil yeniliklerini KTM’de Sergileyecek

Türk tekstil sektörüne 1955’den beri hizmet veren CFA Tekstil, Avrupa’nın önde gelen tekstil makine ve yedek parçalarının mümessilliğini yaparak hizmet veriyor. Son yıllarda 2. ve 3. Jenerasyon tarafından yönetilen CFA Tekstil, KTM 2019 Fuarı’na katılımını duyurdu. CFA Tekstil ile birlikte, firmanın kardeş kuruluşu olan ve 1989 yılında faaliyete geçen Erteks CFA da KTM 2019’a katılıyor.

Trützschler Metalik telleri, Trützschler Nonvowens makinaları, Argus Fire Control kıvılcım ve metal koruma sistemleri, Links Hidrofil Paketleme Makineleri, Canalair Havalandırma ve İklimlendirme Sistemleri, Gkd Proses Bantları, Arimo Yünlü Tarak Fleksibl Telleri ve Hip-mitsu Hot melt Laminasyon makinelerinin mümessilliklerini yapan CFA Tekstil’in 2009’da Uşak’ta açılan kısa elyaf servisleri, bölgenin gelişmesine katkı sağlayarak Rejenere iplik alanında faaliyet gösteriyor.

Erteks & CFA Tekstil ise Schelling1867 Şardon Telleri, Scardassi Şardon Telleri, Textape Silindir Sargı Bantları, Gianni Mazza Karbon ve Seramik Fırçaları ve Etv Nem Ölçme cihazlarının mümessilliklerini yapıyor.

CFA Tekstil Satış Müdürü Serhat Erçetin; CFA ve Erteks CFA’nın en büyük avantajının mümessili oldukları firmaların ürünlerinin aynı sektörle bağlantılı olması ve müşterilerin tek bir muhatap ile çoğu gereksinimlerini karşılayabilmesi olduğunu söylüyor.

“Kahramanmaraş İplik ve Entegre Tesisleriyle Bizim İçin Çok Önemli”

CFA Satış Müdürü Erçetin, KTM 2019’a katılımlarıyla ilgili bilgiler vererek şunları kaydetti: “Kahramanmaraş özellikle, iplik alanında son senelerde yaptığı büyük yatırımlarla ön planda. Biz de müşterilerimize bu alanda yeni aldığımız mümessillikler ve ürünleri tanıtmak için hazırlanıyoruz. Bunun dışında boya ve terbiyede kullanılan şardon telleri ve silindir sargı bantlarıyla ilgili, müşterilerimizin ürünleri yakından görebileceği ürün teşhir stantlarımız olacaktır.”

Erçetin, Kahramanmaraş ve çevresinin şirketin pazarı açısından önemini ve sağladığı katma değeri özetlerken; Kahramanmaraş iplik ve entegre tesisleriyle bizim için çok önemli. Genelde,  Kahramanmaraş ve Gaziantep müşterilerimizi sahada sürekli ziyaret ediyoruz. KTM ile birlikte diğer çevre illerden gelen müşterilerimizle de buluşma şansımız oluyor.” ifadelerini kullandı.

“KTM’deki Ne İstediğini Bilen Müşteriler Büyük Bir Avantaj”

KTM Fuarı’nı tercih etmesindeki nedenleri ve fuarın firma için özel önemine de değinen Erçetin, “KTM fuarının belirledikleri hedef müşteri kitlesi açısından her zaman çok yararlı geçtiğini söyleyerek; “Daha çok ne istediğini bilen müşterilerin fuarı ziyaret etmesi büyük bir avantaj. Bir de Gaziantep, Malatya, Adana, Kayseri gibi çevre tekstil illerinden ziyaretçilerin gelmesi de ayrı bir avantaj.” dedi. Ayrıca Erçetin, fuardan beklentisinin de ITMA fuarı sonrası, müşterilerimizin yeni yatırımlarına da hız vereceğini öngörerek, fuarla ilgili olumlu beklentilerini de dile getirdi.

KTM 2019’da Tanıtılacak Ürünler

Serhat Erçetin, KTM’de tanıtacakları ürünler hakkında da bilgiler vererek,  geçtiğimiz yıl devraldıkları ve bu sene ekonominin durgun olduğu zamanlarda bile çok iyi bir satış hacmi yakalayan Argus Kıvılcım ve Metal dedektörlerini ön plana çıkaracaklarını söyledi.  Erçetin, “Bunun dışında boyahaneler için şardon tellerimiz ve Textape silindi sargı bantlarımız da ön planda olacak. Piyasada müşterileri yanıltan çok ucuz fiyatlı ürünler var. Fakat biz, ‘Kaliteden ucuzu yoktur’ ilkesini benimseyerek, müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmaktayız. Özellikle şardon teli ve silindir sargı bantlarında, ürünlerimizi deneyen müşterilerimiz, diğer markalarla olan kalite farkını görüyor ve ürünlerimizin sunduğu uzun ömür avantajıyla, işletmelerinin kârlılığını arttırıyorlar.” diyerek, edindikleri müşteri memnuniyetinden ve ürün portföylerinin kalitesinden bahsetti.

Serhat Erçetin, Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen, yatırımlarını aksatmayan müşterilerine kaliteli ürünlerle KTM Fuarı’nda destek olacaklarını söyleyerek, tekstil sektörü temsilcilerini KTM 2019 Fuarı’na davet etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.