CAITME Fuarı İçin Yeni Tarih

Orta Asya’nın önemli tekstil organizasyonlarından biri olan CAITME Fuarı’nın tarihlerinde değişikliğe gidildi.

  21 Haziran 2018 01:00 Perşembe
CAITME Fuarı İçin Yeni Tarih

Asya’nın önemli pazarları arasında yer alan Özbekistan’ın tüm dünyadan tekstil teknoloji üreticileri ile buluştuğu Orta Asya Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı (CAITME), açılış tarihlerini değiştirdi. CAITME Genel Müdürü Nigora Khasanova tarafından yapılan açıklamaya göre, 11-13 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan etkinlik, aynı tarihlerde Belarus Devlet Başkanı’nın Özbekistan'a gerçekleştireceği ziyaret ve Uzexpocenter fuar alanında Belarus ürünleri ile ilgili düzenlenecek olan bir fuar sebebiyle öne çekildi.

Uzexpocenter’da 5-7 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan CAITME Fuarı; yapay elyaf, iplik makineleri ve aksesuarları, büküm makineleri, nonwoven, terbiye, dokuma, örgü, dikiş, boyama, baskı, düğme makineleri, laboratuvar test cihazları gibi alanlarda dünya çapında üreticileri ağırlayacak.

Orta Asya'nın parlayan yıldızı Özbekistan’ın, son dönemde tekstilde edindiği önemli konumu pekiştirmesine önemli bir katkı sunacak olan CAITME, Taşkent’te bulunan Uzexpocenter’da pamuk ipliği, kumaş ve hazır giyim alanındaki üreticileri, dünyanın önemli teknoloji geliştiricileri le buluşturacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.