Brandix Koleji Sri Lanka Bölümü AGM Etkinliğini Gerçekleştirdi

Manchester'da Tekstil Enstitüsü tarafından kurulan Sri Lanka'daki Tekstil Enstitüsü; Brandix College'da AGM etkinliğini düzenledi.

  15 Şubat 2019 00:00 Cuma
Brandix Koleji Sri Lanka Bölümü AGM Etkinliğini Gerçekleştirdi
Tekstil Enstitüsü’nün Manchester’da bulunan Uluslararası Genel Merkezi, tekstil, giyim ve ayakkabı segmentinde eşsiz bir organizasyondur. 1910'da kurulan Enstitü, 1925'te verilen bir Kraliyet Beyanı ile Birleşik Krallık’ta kurulan tescilli bir yardım kuruluşudur.

1550216985_sri-lanka-orta-1.jpg
70 ÜLKEDEN BİREYSEL VE KURUMSAL ÜYELER
Enstitü, 70 ülkede bireysel ve kurumsal üyelere sahip. Üyelik; tekstil, giyim ve ayakkabı alanındaki tüm sektörleri ve disiplinleri kapsıyor. Tekstil Enstitüsü Sri Lanka Bölümü, AGM etkinliğini 15 Aralık 2018 tarihinde Brandix Giyim Teknolojisi Koleji’nde, Ratmalana etkinliğinde düzenledi. Tekstil Enstitüsü bölümleri, Tekstil Enstitüsünün çalışmalarını destekliyor, profesyonelleri küresel olarak bilgi ve endüstriyel uygulamaları ilerletmek için bir araya getiriyor.
1550216952_sri-lanka-orta1-1.jpg

TAM DONANIMLI DERSLER
Yün Uygulamalarındaki Yenilikler2018 boyunca, Sri Lanka Bölümü, dijital renk kalitesi yönetimi, sürdürülebilirlik ve yenilikçiliğin giyim endüstrisi ve yün uygulamalarında balistik korumaya nasıl yardımcı olduğunu anlatan dersler veriyor. Bunlar, tekstil endüstrisine çeşitli alanlarda giren öğrencilerin eğitimi için en ileri yöntemleri destekleme çalışmalarını yürütüyorlar. Sri Lanka Bölümü’nün 2019'a yönelik fikirlerine, Ulusal Kurumsal Gelişim Otoritesi ile birlikte tekstil üreticileri ve girişimciler için ulusal bir ödül sunumu için planlar dahil... AGM ayrıca, kendi alanlarında en son gelişmeleri inceleyen öğrencilerin çalışmalarını tanıtmak için bir ödül töreni gerçekleştirdi. Sri Lanka Bölümü, tekstil endüstrisinde küresel bağlantılar kurma ve endüstrilerin öncü teknikleri kullanarak gelişmeye devam etmenin yollarını aramaya yönelik büyük adımlar attı.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster