Berk Mümessillik, Yeni Ürünlerle KTM 2020’de

Berk Mümessillik, temsilciliğini yürüttüğü firmaların ürünlerini KTM 2020’de sergileyecek.

  13 Temmuz 2020 12:14 Pazartesi
Berk Mümessillik, Yeni Ürünlerle KTM 2020’de

Türkiye Temsilciliğini yürüttüğünü uluslararası firmalar ile tekstil sektörüne apron, manşon, kelebek ve pençe gibi ürünler konusunda sektöre tedarik desteği sunan Berk Mümessillik bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan Uluslararası KTM 2020’ye katılacak.

7 Firmanın Temsilciliğini Yapıyorlar

Berk Mümessillik temsilciliğini yürüttüğü compact apron üreticisi Schoeger, rotofil, pençe ve kelebek üreticisi Holz, fitil makinesi aksam yedek parça üreticisi Maier, parafin üreticisi Pellizzari, dijital ölçüm ve kontrol cihazları üreticisi Elmed, harman hallaç makinesi için iğneli hasır üreticisi Georg Koinzer ve penye makinesi yedek parça üreticisi TEX-TECH markalarıyla tekstil işletmelerine hizmet veriyor.

“KTM Sayesinde Birçok Firma ile Buluşuyoruz”

Kahramanmaraş’ın tekstil açısından hızlı büyümeye sahip bir pazar olduğunu belirten Berk Mümessillik yöneticileri, bölgede çalıştıkları firmaların var olduğunu ancak, tanıtım konusunda eksik kaldıklarını belirttiler.

Berk Mümessilik’ten Zafer Değer önceki yıllarda yapmış oldukları KTM katılımlarına ilişkin, “Bu fuarda ulaşamadığımız birçok firma ile buluşma şansı yakaladığımızı düşünüyoruz. KTM Fuarlarını bunun için bir aşama olarak görüyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

“Kahramanmaraş Tekstilin Merkezi”

Bölgenin tekstil sektöründeki önemi nedeniyle de fuarın oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyen Değer, “Kahramanmaraş ve Gaziantep bölgesi tekstilin merkezi,  KTM Fuarı’nın da bölgeye gelişme kattığını düşünüyorum” ifadelerini kullanarak KTM’nin önemine vurgu yapmıştı.

Fuarın müdavimlerinden olan Berk Mümessillik, kalite ve fiyat avantajı sağlayan ürünlere ulaşmak isteyen tüm sektör mensuplarını Uluslararası KTM 2020 Fuarı için bütün tekstil sektörü mensuplarına katılım çağrısı yaptı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.