Beneks, Eco-Compact HT Kumaş Boyama Makine KTM’de

Apre ve kumaş hazırlama makinelerinin uzman üreticilerinden Beneks, enerji ve su tasarrufu ile öne çıkan kumaş boyama makinesini KTM 2020’de sergileyecek.

  11 Eylül 2020 15:13 Cuma
Beneks, Eco-Compact HT Kumaş Boyama Makine KTM’de

Tekstil terbiye ve boyama alanında ürettiği yenilikçi teknolojilerle adından başarıyla söz ettiren ve 30. Yılı aşkın tecrübesi ile üretimine devam eden Beneks Makine, yer aldığı Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020’de enerji tasarruflu, çevre dostu çözümlerini sergileyecek.

\r\n

Fuarda sergileyecekleri teknolojilerin yanı sıra, firma olarak gerçekleştirdikleri Ar-Ge çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşan Beneks Makine İhracat Müdürü Emre Seçkiner, boya ve terbiye alanında sürdürülebilir prosesleri günümüzde daha önemli hale geldiğini vurguladı.  Seçkiner, bu konudaki çalışmaları ile ilgili şu açıklamalara yer verdi; “Beneks olarak Ar-Ge çalışmalarımızın büyük bir kısmını su ve enerji tasarrufu doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Günümüzde artık enerji maliyetleri, toplam maliyetin büyük bir kısmını oluşturuyor.  Bunun için boyama prosesleri konusunda patenti firmamıza ait olan, Türkiye’nin hatta dünyanın en az su tüketen kumaş boyama makinesini pazara sunduk. Bunun yanı sıra müşterilerimizin hali hazırda kullanmış oldukları ram ve kurutma makinelerine ek olarak, bu makineler ile senkron halde çalışan, Kurutmaban, Fularban ve Apreban adını verdiğimiz makineler ile enerji tüketimini minimize ederek, işletmelerin üretim kapasitelerini artırıyoruz.”

\r\n

Yeni Jenarasyon Kumaş Boyama Makinesi Tasarrufuyla Öne Çıkıyor

\r\n

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020’de de enerji tasarrufuna yönelik çözümlerle ön plana çıkacaklarını söyleyen Seçkiner, “KTM 2020 fuarına yeni tip Eco-Compact HT kumaş boyama makinemiz ile katılacağız. Eco-Compact HT kumaş boyama makinemiz diğer makinelere oranla daha az su ve enerji tüketimi ile dikkat çekiyor.” dedi.

\r\n

Avrupalı Kalitesinde Makine Üretimi

\r\n

Beneks, 30 yılı aşan birikim ve tecrübe ile Türkiye’deki makine üretiminin başarısını dünyaya duyurmayı hedefliyor. “Türk makineleri artık dünyada bir marka haline geldi” diyen Emre Seçkiner, Avrupalı makine üreticileri ile aynı kalitede üretim gerçekleştirebildiklerini kaydetti.  Seçkiner, “Artık Avrupalı üreticiler ile aynı kalitede makineler ürettiğimizi söyleyebiliriz. Özellikle bunu yurtdışındaki müşterilerimizden duymak ülkemiz ve bizler açısından gurur verici” dedi.

\r\n

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.