Batumak Makina Teknolojik İnovasyonlarını Sergileyecek

Batumak Makine, Barselona'da 5. Salon B-121 nolu stantta teknolojik inovasyonlarını sergileyecek.

  14 Haziran 2019 00:00 Cuma
Batumak Makina Teknolojik İnovasyonlarını Sergileyecek

İstanbul merkezli Batumak Makina, tekstil dünyasının dünya çapında en önemli fuarlarından biri olan ITMA 2019 Barselona'da 5. Salon B-121 nolu stantta fuar ziyaretçilerini ağırlayacak ve teknolojik yeniliklerini sergileyecek.

Batumak Makina Yönetim Kurulu Başkanı Emre Batu, ITMA'ya katılımlarıyla ilgili; "Tekstil sektörünün dünya çapında en büyük fuarlarından biri olan Uluslararası ITMA 2019 Barselona Fuarı gerek konumu, gerek yapısı itibariyle en önemli organizasyonların başında geliyor. Firmamız Batumak Makina Tic. Ltd. Şirketi de kendi ürünlerini pazarda doğrudan tanıtma imkanı ve firmalarla yeni iş olanakları kazanması açısından bu sene de katılımcı olarak bulunmaktan onur duyacaktır." ifadelerini kullandı.

Deneyimli ve dinamik kadrosuyla levent ve çeşitli taşıma arabalarının üretimini gerçekleştiren Batumak Makina, hizmet kalite ve kapasitesini her geçen gün arttırmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.