Batumak Makina KTM 2019’a Suntech ile Birlikte Katılıyor

Geniş ürün yelpazesi ile tekstil sektörüne hizmet veren Batumak Makina, Türkiye Temsilciliğini yürüttüğü Suntech ile birlikte KTM 2019’a katılıyor.

  16 Eylül 2019 00:00 Pazartesi
Batumak Makina KTM 2019’a Suntech ile Birlikte Katılıyor

İstanbul merkezli Batumak Makina, tekstil sektörünün Türkiye’deki en önemli fuarı olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak ve teknolojik yeniliklerini sergileyecek.

Batumak Makina Üretim Müdürü Ömer Arslan, KTM 2019 Fuarı’na katılımlarıyla ilgili; "KTM 2019 Fuarı gerek konumu, gerek yapısı itibariyle Türk tekstil sektörünün en önemli organizasyonların başında geliyor. Firmamız Batumak Makina Tic. Ltd. Şirketi de kendi ürünlerini pazarda doğrudan tanıtma imkanı ve firmalarla yeni iş olanakları kazanması açısından bu sene de katılımcı olarak bulunmaktan onur duyacaktır." ifadelerini kullandı.

Suntech ile Birlikte Katılıyor

Tekstil işletmelerinin iş süreçlerine katkıda bulunan geniş bir ürün gamına yer verdiklerini belirten Batumak Makina Üretim Müdürü Arslan; leventler (Alüminyum kaplı çelik çekme boru ve alüminyum alaşımlı kapaklardan oluşan), tahar bekletme arabası, çerçeveli levent taşıma, boş levent taşıma ve top taşıma arabaları, levent kaldırma ve dok arabalarından oluşan ürün grubu ile hizmet verdiklerini açıkladı.

KTM 2019 Fuarı’nda bu ürün grubunun yanı sıra, Türkiye mümessilliğini yürüttüğü Suntech’in bilgisayarlı çözgü levendi saklama sistemi, elektrikli çözgü levendi kaldırma arabası ve soket montaj aracı ile motorlu çözgü levendi kaldırma arabası gibi ürünlerin tanıtımını yapacaklarını belirten Ömer Arslan, müşterinin ihtiyacına yönelik maksimum kalitede ürünler sunduklarını kaydetti.

Marka merkezi Çin’in Hong Kong kentinde, uluslararası satış ofisi ise Hangzhou Çin’de bulunan Suntech’in başta kumaş düzenleme makineleri ve malzeme saklama & taşıma ekipmanları olmak üzere dokuma ve apreleme birimlerine yönelik tekstil makinelerinin önde gelen üreticilerinden biri olduğunu belirten Arslan, Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisine en uygun ve en kaliteli ürün seçeneklerini sunmaya hazırlandıklarını kaydetti.

Kaliteli ve Yenilikçi Ürünler KTM 2019’da Sergilenecek

Ürün grubunda yaptığı yenilikçi çalışmalarla, müşteri talebine yönelik özel boyut ve ağırlıkta kaliteli ürünler sunan, bu ürünlerle dünya çapında ilgi gören Batumak Makina, Kahramanmaraş ve bölgesinde de önemli bir müşteri portföyüne sahip. Gerçekleştirdikleri Ar-Ge çalışmaları ile pazar ihtiyaçlarına uygun çözümleri sunmaya çalıştıklarını kaydeden Ömer Arslan, “Bugün Türkiye pazarında birçok tekstil firmasında kullanılan dokuma tezgâhlarında Batumak’ın leventlerini ve fabrikalarda taşıma ve dok arabalarını görmek bizim için mutluluk verici.” sözlerini paylaştı.

KTM 2019’da yenilikçi ürün gamını tanıtacak olan Batumak Makina, fuarın sunduğu avantajları oldukça önemsiyor. Fuara ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Ömer Arslan; “Tekstil sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından biri olan KTM, gerek konumu gerek yapısı itibariyle en önemli organizasyonların başında geliyor. Kahramanmaraş tekstilde büyük bir üretim potansiyeline sahip. Batumak Makina Tic. Ltd. Şti olarak, kendi ürünlerimiz ve de mümessili olduğumuz Suntech firmasının geniş ürün gamını pazara doğrudan tanıtma imkânı elde edeceğiz. Aynı zamanda firmalarla yeni iş olanakları kazanma açısından bu yıl da fuarda katılımcı olarak bulunmaktan onur duyacağız.” dedi.

Arslan, ayrıca sözlerini bitirirken; “Deneyimli ve dinamik kadrosuyla levent ve çeşitli taşıma arabalarının üretimini gerçekleştiren Batumak Makina, hizmet kalite ve kapasitesini her geçen gün arttırmayı hedefliyor.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.