Batumak, Geniş Ürün Yelpazesiyle KTM 2020’de

Geniş ürün yelpazesi ile tekstil sektörüne hizmet veren Batumak, Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisine en uygun ve en kaliteli ürün seçeneklerini sunmaya hazırlanıyor.

  16 Haziran 2020 09:26 Salı
Batumak, Geniş Ürün Yelpazesiyle KTM 2020’de

Üretim parkurlarıyla tekstil sektörüne hizmet veren Batumak, geniş ürün portföyünü Uluslararası KTM 2020’de tanıtacak.

Tekstil işletmelerinin iş süreçlerine katkıda bulunan geniş bir ürün gamına yer veren belirten Batumak Makine, Alüminyum kaplı çelik çekme boru ve alüminyum alaşımlı kapaklardan oluşan leventle, çerçeveli levent taşıma, boş levent taşıma ve top taşıma arabaları, tahar bekletme arabası, levent kaldırma ve dok arabalarından oluşan ürün grubu ile hizmet veriyor.

KTM 2020’de bu ürün grubunun yanı sıra, Türkiye mümessilliğini yürüttükleri Suntech’in de son teknoloji ürünlerini sergileyecekler.

Bölgede Geniş Müşteri Portföyüne Sahip

Ürün grubunda yaptığı yenilikçi çalışmalarla, müşteri talebine yönelik özel boyut ve ağırlıkta kaliteli ürünler sunan, bu ürünlerle dünya çapında ilgi gören Batumak Makina, Kahramanmaraş ve bölgesinde önemli bir müşteri portföyüne sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Batumak’tan KTM’ye Düzenli Katılım

Geçmiş yıllarda da Uluslararası KTM’ye katılan firma, bu yıl da yenilikçi ürün gamını Kahramanmaraş’ta tanıtacak. Fuarın sunduğu avantajları çok önemseyen firma, tekstil sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından birisi olarak gördüklerini ifade etmişlerdi.

Firma, kendi ürünleri ve mümessili olduğu Suntech firmasının geniş ürün gamını yine pazara doğrudan tanıtma imkanına sahip olacak.

Suntech Hakkında:

Marka merkezi Çin’in Hong Kong kentinde, uluslararası satış ofisi ise Hangzhou Çin’de bulunan Suntech’in başta kumaş düzenleme makineleri ve malzeme saklama ve taşıma ekipmanları başta olmak üzere dokuma ve apreleme birimlerine yönelik hizmet veren bir firma olarak dikkat çekiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster