Asteks, Çin’den Memnun Döndü

Gelişmiş apron & manşon ve rektefiye daire çözümleri ile Itma Asia fuarına katılan Asteks, Türkiye ve Orta Asya pazarlarındaki başarısını Uzak Doğu’ya taşımak için önemli bir adım attı.

  22 Kasım 2018 00:00 Perşembe
Asteks, Çin’den Memnun Döndü

İplikhaneler için manşon, apron ve rektefiye makineleri geliştiren ve üreten Asteks, Türkiye pazarındaki gücünü ihracat pazarlarına da taşıyor. Orta Asya pazarında oldukça güçlü pazar çalışmalarına imza atan Asteks Özbekistan’da katıldığı CAITME fuarından hemen sonra, 15-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Çin’in Şanghay kentinde gerçekleştirilen Itma Asia + CITME 2018 fuarında yer aldı. Çin başta olmak üzere Uzak Doğu tekstil pazarından gelen profesyonelleri ağırlayan firma, zengin apron ve manşon çözümlerini birebir sergilerken, rektefiye dairesi için geliştirilen makineleri hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Asteks Yurtdışı Satış Sorumlusu Fuarı Değerlendirdi

Çin pazarının hem küresel ekonominin hem de tekstil endüstrisinin dinamosu olduğunu söyleyen Asteks Yurtdışı Satış Sorumlusu Taner Engin, Çin’in coğrafi olarak Türkiye’ye uzak olduğunu, ancak bir pazar olarak o kadar uzak olmadığını belirtti. Taner Engin fuarı değerlendirirken; “Girdiğimiz her pazarda rekabet iddiamızla yer alıyoruz. Asya kıtasının en büyük tekstil teknolojileri fuarı Itma Asia + CITME 2018’e katılmak bizler için çok önemli. Çünkü sadece Çinli tekstilcilerle değil aynı zamanda bölge ülkelerinden de gelen ziyaretçilere kauçuk bazlı apron ve manşonlarımızı sunduk. Yeni teknolojilerle donatılmış rektefiye makinelerimiz hakkında önemli paylaşımlarda bulunduk. Çözümlerimizin üretimdeki kaliteleri hakkında detaylı bilgiler verdik. Bu alanda, güvenilir bir marka olduğumuzu gösterdik. Özellikle büyümeyi hedefleyen ve ihracat için çalışan firmalardan yetkililer, fuar boyunca bizleri ziyaret etti.” şeklinde konuştu.

Asteks Yurtdışı Satış Sorumlusu Taner Engin, Itma fuarlarına büyük öncelik tanıdıklarını, gelecek sene Barselona’da düzenlenecek olan Itma 2019 fuarı için hazırlıklar yaptıklarını ve küresel pazardaki hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.