ANDRITZ, CINTE 2020 Etkinliğinde

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ, nonwoven üretim ve tekstil çözümlerini Eylül 2020 Şanghay, Çin'de ziyaretçilerin beğenisine sunacak

  12 Ekim 2020 14:06 Pazartesi
ANDRITZ, CINTE 2020 Etkinliğinde

ANDRITZ ürün portföyü, yenilikçi teknolojiye sahip nonwovenlar ve air-through bonding, needlepunch, spunlace, spunbond, wetlaid, dönüştürme ve tekstil terbiye gibi tekstil üretim teknolojilerini kapsamaktadır

Asya Nonwoven Pazarına Wuxi Şubesi

CINTE'de ANDRITZ, Wuxi'deki merkezinde ANDRITZ promosyonlarını gösterimleyecek ve aXcess ürün gamına odaklanacaktır. ANDRITZ (Çin) Ltd.’nin Wuxi Şubesi, özellikle Asya nonwoven endüstrisine yönelik üretim ve servis konusunda deneyimli bir platforma sahiptir. ANDRITZ aXcess ürün yelpazesi için air-through bonding, needlepunch ve spunlace prosesleri için komple hatlar ve bireysel makineler içeren en yeni hatları tasarlar ve üretir. Servis organizasyonu, hızlı teslimat ve müşteri desteği sağlamak için kurulmuş ve optimize edilmiştir. Tam kapsamlı desteğe ihtiyaç duyan müşterinin talebi üzerine bir teknisyen ve süreç uzmanı ekibi hızlı bir şekilde yönlendirilebilir. ANDRITZ tesisleri, en gelişmiş öğütme ekipmanlarına sahip geniş bir ağa sahip servis merkezi ve çeşitli noktalar için bir test standı içerir.

AXcess ürün yelpazesi midi kapasiteler için özel olarak entegre edilmiştir. Hattaki her işlem için en yüksek katma değeri elde etmek ve farklı işletme çözümleri için yüksek esneklik sunmak amacıyla ideal kombinasyon olarak Avrupa ve Çin ekipmanlarını içeren hibrit bir hat konseptidir. Son beş yılda, ANDRITZ needlepunch, air-through bonding ve spunlace işlemleriyle uyumlu çok sayıda hibrit hattın kurulumunu tamamladı.

Buna ek olarak, ANDRITZ aXcess ürün yelpazesi Avrupa'da üretilen spunbond ve wetlaid prosesler için teknolojiler de sunmaktadır. Artan üretim talepleri, kompakt ve güvenilir tasarım ve uygun fiyatlı yatırım maliyetleri, müşterilerin rekabetçi bir pazar ortamında her zaman aradığı hususlardır. Örneğin, neXline wetlaid aXcessürün konsepti daha mini ve midi üretim hacimlerini hedefliyor ve aynı zamanda yeni ve mevcut hatlar için tasarlandı. Kompakt hat, çeşitli nihai uygulama ve seçeneklerle büyüyen wetlaid pazarına ideal girişi sağlar. Konteynerlere mükemmel uyum sağlayan kompakt tasarım sayesinde sevkiyat kolay ve hızlıdır. Operatör dostu bir konfigürasyon ve çok yönlü tasarım, uygun yatırım maliyetleriyle verimli üretim sağlar.

Çin Pazarı Birinci Sınıf Kalite İstiyor

Çinli nonwoven üreticileri, yerel ve ihracat pazarlarına hizmet veren spunlace nonwoven ürünler için giderek daha fazla kapasite ve birinci sınıf kalite istiyor. ANDRITZ Nonwoven doğru çözüme sahip ve çok yüksek kapasiteler için neXline spunlace eXcelle ile TT kart ağ şekillendirme ve JetlaceEssentiel hidro-bağlama üniteleri sunmaktadır. Yeni Çinli nonwoven üreticileri bu yükleme ve kurulum işlemini istemektedirler. Buna ek olarak, ANDRITZ Nonwoven, özellikle teknik ürünler ve çok amaçlı olarak kullanılan mendiller için uygun olan, çapraz konfigürasyonda bir neXline spunlace eXcelle sunar. Her iki konfigürasyon, yüksek emiciliğe sahip ve tek kullanımlık plastik ürün azaltma politikalarına uygun olarak sürdürülebilir ürünler oluşturmak için geliştirilmiş ve optimize edilmiştir.

Kalenderlemede Yeni Nesil

Tekstil endüstrisi için kalender teknolojisi geleneği, teXcal Raconip TT kalenderleme ile devam ediyor. TeXcal Raconip TT, öncelikle yüksek kalite standartlarına sahip teknik tekstiller için gereklidir. Bu nihai ürünler, bazıları şunlardır: spor ve iş kıyafetleri, yelken bezi, paraşüt kumaşları veya ambalaj malzemeleridir.

Bu yeni takvim operatöre kullanıcı dostu olma, kalender işlemi için mükemmel veri yönetimi ve gerçek zamanlı ürün kalitesi ve uzatılmış bakım aralıkları gibi kullanım sırasında kullanışlı birçok özellik sunar. Ayrıca, kalender yenilikçi, sapma kontrollü bir rulo hatta sahip Raconip TT içerir. Hidrostatik pistonlar sayesinde tüm kumaş genişliği boyunca sınırsız profil oluşumu sağlanarak en yüksek esnekliği sunar. Bu, mutlak düzlük ve yerinde hava geçirgenliği gibi yüksek kaliteyi sağlar.

ANDRITZ’in Yeni Teknolojileri

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, ANDRITZ sürekli olarak crosslapping teknolojisini geliştirdi ve geliştirdi. Yeni aXcess Profil crosslapper PRO 25-80 ve PRO 30-80 (ilgili giriş genişlikleri 2,5 m ve 3,0 m) kısa hat tasarımı sayesinde mükemmel ağ kenarı kontrolü sunar.

Yeni özellikli ve patentli ProWid sistemi, ince ayar ile daha iyi web ağırlığı profili sayesinde aXcess Profil crosllapper teknolojisini daha da yüksek bir standarda getirecektir. Bu ANDRITZ yeniliği kumaşın her iki tarafında fazla ağırlığı en aza indirerek daha iyi kalite sağlar. Bu tür teknoloji, çapraz yönde % CV ağırlık değişimini önemli ölçüde azaltır ve ANDRITZ müşterilerinin atıkları en aza indirmelerine yardımcı olur ve böylece sürdürülebilirlik girişimlerinde onları destekler. Aynı zamanda% 7'ye kadar elyaf tasarrufu elde edilebilir. Ayrıca ProWid sistemi, ANDRITZ müşterilerinin temel malzemedeki olağanüstü CV değerlerinin önemli bir özellik olduğu daha talepkar katma değerli pazarlara erişmesine izin verir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.