Açık En Sanfor Makinesi KTM’de sergilenecek.

Yenilikçi çözümler sunan Effe Makine Endüstri, KTM2020 Fuarında Pasha ram makinesini ile birlikde e-COMPAC Egalizeli Açık En Sanfor Makinesini de sergilemeye karar verdi.

  11 Eylül 2020 15:14 Cuma
Açık En Sanfor Makinesi KTM’de sergilenecek.

Kahramanmaraş ve bölge sanayicisi ile son dönemde başarılı işbirlikleri gerçekleştirdiklerini belirten EFFE Makine Endüstri Firma Ortağı İhsan Mokanoğlu  Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda KTM2020 Fuarındaki yerimizi büyüterek Pasha Ram makinemiz ile birlik de, EFFE e-COMPAC Egalizeli Açık En Sanfor Makinesinide sergileyeceklerini belirtti. Mokanoğlu, Tam boyutsal sabitleme ve uluslararası standartlarda tuşe kazanımı için açık en örgü kumaşların bitim işlemleri için tasarlanan makinelerinin üstün özelliklerine kısaca değindi.

‘’EFFE e-COMPAC Egalizeli Açık En Sanfor Makinesi Egalize grubu, tansiyon kontrollü giriş ortalayıcı ünite, operatör platformu, bağımsız tahrikli besleme silindirleri ve açılar, tahrikli çapraz alıcı silindirler, iğneleme grupları, paslanmaz yapıda konik ve paralel zincir ray bölümleri, paslanmaz grafitli zincirler, çift buharlama ünitesi, bağımsız ve inverter kontrollü çıkış zincir tahrik sistemleri makinemizin dikkat çeken kısımlarından bazıları diyen Mokanoğlu Kumaş tansiyonunu farklı noktalarda kullandıkları balerin sistemleri ve Load-Cell üniteleri ile hassas şekilde sağladıklarını anlattı.’’Buhar ısıtmalı, 605 mm çapında krom kaplamalı silindirler ve 270° kumaş sarım açısı sayesinde daha fazla kumaş temas yüzeyi sağlamakta ve Kompaktör bölümünde her iki silindir için 2828 mm toplam kumaş temas alanı sunulmaktadır. Yaklaşık 21 mm kalınlığında, Nomex yapılı keçeler, kauçuk kaplı ve inverter kontrollü keçe gerdirme ve merkezleme silindirlerinin çalisma senkronları sağlanmaktadır.’’dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.