A Celli, Cinte Techtextil China’ya Katılacak

Küresel teknoloji firması A Celli, Cinte Techtextil China’ya katılacağını duyurdu.

  05 Haziran 2020 10:38 Cuma
A Celli, Cinte Techtextil China’ya Katılacak

İtalya'da bulunan ve 75 yılı aşkın süredir üst düzey teknoloji çözümleriyle küresel baskı kağıdı ve nonwoven pazarlarında faaliyet gösteren A.Celli Group - A.Celli Nonwovens & A.Celli Paper Cinte Techtextil China’da çok işlevli çözümlerini sunacak. Bunun yanı sıra dokunmamış yüzey kumaşlar için sarım, geri sarım ve paketleme hatlarını, paletleme ve makara yönetimlerini sergileyecekler.

Üst Düzey Makine ve Teknolojik Çözümler

A.Celli Nonwovens S.p.A., çeşitli nonwoven uygulamaları için bir dizi master rulo sargısı pazara sunar; sıralı nonwoven kesme makineleri esnek üretim hedefli yüksek güvenilirlik ve düşük bakım avantajları sunmasıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı srıa lamine, kümülatif ve medikal kumaş uygulama hatları için dokunmamış yüzey kumaş finisaj hatları da pazara tanıtılacak.

Tüm bunlara ek olarak, yüksek kaliteli hazır makaralar üretmek için tasarlanmış dokunmamış yüzey kumaşı hat içi dilme sargıları, güvenilir dokusuz yüzey kumaş geri sarım, entegre ve esnek dokunmamış yüzey kumaşı master rulo yönetim sistemi ve bir dizi gelişmiş otomasyon çözümü bütünlükçü olarak geliştirilmiş ve A.Celli Nonwovens tarafından patentlenmiştir.

A.Celli Group Hakkında:

INDUSTRY 4.0'a yönelik üretim ve sürdürülebilirlik süreçlerini optimize etmek için yazılım ve donanım çözümleri sunmaktadır. Yüksek kalite DCS kontrolleri geliştirerek, yenilikçi endüstriyel otomasyon uygulamaları ve entegre paketleme sistemleri, kağıt, doku ve nonwoven dünyası için makine üretim pazarlarına geniş kapsamlı yanıt vermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.