35. CPM Fuarı, Expocentre Fuar Alanında

Rusya, Doğu Avrupa ve Orta Asya'daki tanınmış ticari fuar platformunun organizatörü - Collection Première Moscow - Messe Düsseldorf Moscow OOO - Moskova'daki moda endüstrisi için gerçekleşecek etkinliğin ayrıntılarını duyuruyor.

  12 Şubat 2021 23:59 Cuma
35. CPM Fuarı, Expocentre Fuar Alanında

CPM'nin resmi iş programı - 25. Yıl Uluslararası Moda Endüstrisi Forumu Rusya Moda Perakende Forumu (RFRF) - 22-24 Şubat 2021 tarihleri ​​arasında Expocentre'ın 4. Pavilyonu'nda yapılacak (Salon 7.5). RFRF'nin ortak organizatörleri - Moda Danışmanlık Grubu, PROfashion Media Holding, Retail.ru Portalı ve Telegram kanalı " Fashion Upgrade" - modaya uygun konularda canlı ve çevrimiçi formatları birleştiren panel tartışmaları, uzman seminerleri ve atölye çalışmaları düzenleyecek. Rusya'da ve yurtdışında moda pazarının güncel zorlukları. Işletmelerin ajandasında yer alan tüm etkinlikleri resmi YouTube kanalında çevrimiçi olarak izlenebilecek, daha sonra kayıtlar CPM web sitesinde yayınlanacaktır.

Organizatörler, Rospotrebnadzor'un yükümlülüklerine ek olarak Expocentre Fuar Alanlarında etkinliklere ev sahipliği yapmak için ilgili protokollere göre, katılımcıların ve ziyaretçilerin güvenliğini en yüksek öncelik olarak belirlediler. CPM Sergisini ziyaret etmek, yalnızca www.cpm-moscow.com resmi web sitesine kaydolarak kişisel e-biletlerle mümkün olacaktır. Projeyle ilgili son haberler aşağıdaki sosyal medya Facebook, Instagram, Telegram, VKontakte ve YouTube'da bulunabilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.