35. CPM Fuarı Başarı ile Yapıldı

Şubat ayında 17 ülkeden yaklaşık 550 moda katılımı ile 10.650'den fazla ziyaretçiyi ağırlanırken bir çok anlaşmanın gerçekleştirildiği fuar katılımcı ve ziyaretçilerden tam not aldı.

  04 Mart 2021 09:06 Perşembe
35. CPM Fuarı Başarı ile Yapıldı

25 Şubat 2021'de, IGEDO Company (Almanya) ortak organizasyonu Messe Düsseldorf Moscow OOO tarafından düzenlenen CPM - Collection Première Moscow'un 35. edisyonu sona erdi. En son düzenlenen fuar, bu yıl ilk büyük uluslararası etkinlik olan Rusya, Doğu Avrupa ve Orta Asya moda endüstrisinde en çok beklenen etkinliklerden biri oldu. 22-25 Şubat tarihleri ​​arasında 10.650'den fazla ziyaretçi 17 ülkeden yaklaşık 550 moda markasını yerinde ziyaret ederken siparişlerini verdi. CPM dört gün süren fuar boyunca, çeşitli ülkelerin diplomatik misyonlarının temsilcileri tarafından da resmi olarak ziyaret edildi.

Covid 19 İçin Güvenlik Önlemleri Alındı

Elbette CPM, Expocentre Fuar Alanlarının güvenlik protokollerinin tüm ilgili gereklilikleri ve  tavsiyeleri dikkate alınarak düzenlendi ve fuar boyunca pozitif ruh hali hissedildi. İtalya, Almanya, Fransa, Rusya ve Türkiye'den önde gelen katılımcıların Sonbahar-Kış 2021/22 sezonu koleksiyonları, Ente Moda Italia (EMI), Alman Moda Modeverband Deutschland eV, Fédération Française du Prêt à Porter Feminin ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) gibi özel ulusal moda endüstrisi derneklerinin desteğiyle 30'dan fazla ülkeden profesyonel alıcılara tanıtıldı,

Moda fuarının önemli bir bölümü geleneksel olarak CPM Body & Beach segmenti tarafından sahneleniyor ve 22 - 24 Şubat tarihleri ​​arasında Lingerie Magazine desteğiyle Jolidon, Le Journal Intime, Laete, Pluto, Varda Only for Ladies gibi markaların koleksiyonlarının interaktif sunumlarını da içeriyor.

‘’Nihayet Piyasa Canlı’’

CPM Organizasyon Şirketi Messe Düsseldorf Moscow OOO Genel Müdürü Thomas Stenzel:"Nihayet, piyasa canlı!" - elçiler CPM'yi ziyaret ederken böyle cevap verdiler. Bu nokta, canlı stant faaliyetlerinin arka planında belirginleşti. Bu sezonun genel havası, fuarın piyasanın merakla beklediği bir etkinlik olduğunu gösterdi. CPM, Vladivostok'tan ülkenin batısına kadar Rusya'nın tamamını bir araya getirdi. Rus markaları büyük çapta siparişler deneyimledi. Bununla birlikte, uluslararası koleksiyonlar da alıcılar arasında büyük beğeni topladı. Aslında, CPM'yi bu kadar gerçek yapan da budur - kredibilitesi, saflığı ve başarısı. Türkiye, İtalya, Almanya ve Fransa gibi önde gelen uluslararası katılımcılara çok müteşekkiriz. İşte tam da bu nedenle Messe Düsseldorf Moskova'da biz ve IGEDO Şirketi artık şunu söyleyebilir: İşimizi Geri Kazandık! Rusya'da modanın büyümesini ve gelişmesini desteklemek için sizi Eylül ayında tekrar görmeyi dört gözle bekliyoruz. "

25. Rusya Moda Perakende Forumu ile (RFRF) CPM, yine resmi iş semineri programını sundu. İş gündemine ait tüm haberler CPM web sitesinde yayınlandı.

Katılımcı ve Ziyaretçiler Fuardan Memnun

Rusya CPM Proje Direktörü Nikolay Yartsev (Messe Düsseldorf Moscow OOO): "Katılımcılardan ve ortaklardan gelen geri bildirimlere göre, fuar  başarısını kanıtladı, bunun yanında veriler ve imzalanan sözleşmelerin sayısı beklentilerin üzerindeydi. Mevcut koşullarda kapalı sınırlara ve seyahat sınırlamalarına ragmen bütün uluslararası katılımcılara değinmek isterim çünkü bu süreçte olumsuz koşullara ragmen paydaşları ve müşterilerine yeni ve güncel  Sonbahar-Kış 2021/22 sezonu koleksiyonlarını tanıtmayı başardı. Son sezon Rus şirketleri için de bir başarıydı, yeni müşteri sayısı ve anlaşmalar önceki fuar verilerinin üzerindeydi.’’

Şubat '24 PROfashion Media Holding, «Tkani Prestige» desteğiyle düzenlenen 7. Tüm Rusya Moda Tasarımcıları Yarışması PROfashion Masters'ın 10 finalistinin çalışmalarını sundu. Birincilik ödülü, geçen yıl bu yarışmaya katılan ve birincilik ödülünü de kazanan Ksenia Demyanenko'ya verildi. Kreatif çalışmaları, doğru ve kendine güveni yansıtan palto silüetleriyle jüriyi ikna etti. İkincilik ödülü Kazan, Ksenia Vlasova ve Evgenia Sinkova'dan bir düete verildi ve el yapımı grafitiye ilişkin ilgili temada ve cesur bir koleksiyon sunumu gerçekleştirildi.

‘’Fuar İşlerin Daha İyi Hale Geldiğini Gösteren Bir İşaret’’

Ekaterina Odintsova, TV Sunucusu, PR Trend Ajansının Sahibi "Bence bu yıl CPM Sergisi yapıldı ve bu sezon eşi görülmemiş bir başarı, bir mucize ve tüm ekibin devasa çalışmalarının bir sonucu. Ama bugün bu fuar sadece dünyasında bir etkinlik değil moda, sadece alıcıların gelip görmeleri için bir fırsat değil, sanal olarak değil, bir sonraki moda sezonunun yeniliklerini kendi gözleriyle görmeleri için bir fırsat, ama her şeyden önce bu, işlerin daha iyi hale geldiğini gösteren açık bir işaret. Bence önümüzdeki sezonlarda CPM katlanarak gelişecek, bu çevremizdeki yaşamın yeniden canlanmasının kaçınılmaz bir sonucudur. "

''Fuar Beklentimizi Karşıladı''

Andreas Baum, CEO Baum & Brands GmbH (Almanya) "Moskova'daki CPM'e tekrar katılım fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Bizim için bir buluşma yeri olarak ticaret fuarı çok önemli ve ilginç olmaya devam ediyor. Fuar boyunca beklentimizi karşılayan randevular aldık ve tüm kilit müşterilerimizle tanıştık. . İyi siparişle de grçekleştirdik. Ekip tarafından yapılan organizasyon olağanüstü idi, böylece her şey her zamanki gibi iyi kalitede gerçekleşti. Teşekkürlerimiz CPM ekibinin desteğiyle bir sonraki CPM için hazırız. "

Mehmet Bağır, Mees Bağıroğlu Tekstil (Türkiye) "Expocentre ve CPM'e geri döndüğümüz için mutluyuz. Fuar harikaydı ve mevcut ve yeni müşterilerimizi görmekten çok mutlu olduk".


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.