3. Hygienix Konferansı, Kişisel Bakım Sektörünü Şekillendirdi

3. Hygienix ™ emici hijyen ve kişisel bakım konferansı, sektördeki güçlü yenilikleri sundu.

  28 Aralık 2017 01:00 Perşembe
3. Hygienix Konferansı, Kişisel Bakım Sektörünü Şekillendirdi

Emici hijyen ürünleri ve kişisel bakım sektöründeki iş liderleri, 6-9 Kasım tarihleri arasında Austin, Texas’ta gerçekleşen INDA'nın 3. Hygienix Konferansı'nda, hijyenik kadın bakım ürünleri, malzeme yenilikleri ve demografik konulardaki sunumlara dikkat çekti.

Etkinlik, nonwovenlar ve mühendislik malzemeleri sektöründe ürün tedarikinden ürün geliştirmeye kadar dünyanın dört bir yanından 530 katılımcıyı ağırladı. Hygienix, emici hijyen ve kişisel bakım sektöründe önde gelen küresel firmalardan uzman endüstri konuşmacılarına yer verdi.

INDA Başkanı Dave Rousse, Hygienix’in, bu yıl değerli bilgiler ve yenilikler üzerine emici hijyen sektörünü şekillendiren konularda birinci sınıf konferans içerikleriyle büyük bir sunum gerçekleştirdiğini; bu etkinliğin, aynı zamanda sektörün üst düzey liderlerini aynı anda bir yerde topladığını; katılımcıların, hem öncü konferans içerikleriyle hem de 15 saatin üzerinde programlanmış görüşmelerle kendi ticari çıkarlarını geliştirebildiklerini belirtti.

Etkinliğin en önemli olayı ise hızlı emicilikten tamamen emiciliğe kadar farklı hızlarda emen çok katmanlı süper emici polimer (SAPs) malzemeleri kullanarak koruyucu iç giyimde sıvı emilimini sağlayan Gelişmiş Emici Teknolojilerini barındıran ALYNE™ Koruyucu İç çamaşırı için INDA'nın Hygienix İnovasyon Ödülü’nü™ sunmasıydı. Ödül için diğer finalistler ise Kimberly-Clark’ın Huggies’i® Little Snugglers® Nano Preemie Bezi ve Procter & Gamble Company'nin Pampers® Swaddlers Preemie bezi oldu. Bir sonraki Hygienix Konferansı’nın 5-8 Kasım 2018'de Florida, Orlando’da yapılacağı duyuruldu.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.