The Wool Lab Sonbahar-Kış Trendlerini Tanıttı

Yün kumaş ve yün ipliklerinde kaliteli seçenekler sunan The Woolmark Company, The Wool Lab, 2017/18 Sonbahar-Kış sezonu için moda rehberini tanıttı.

  19 Ağustos 2016 09:00 Cuma
The Wool Lab Sonbahar-Kış Trendlerini Tanıttı

The Wool Lab 2017/18 Sonbahar-Kış sezonunu yansıtan lansmanında yer verdiği 7 yeni tema ile sezon modasına yön vermeyi hedefliyor. The Wool Lab, yer verdiği koleksiyonda temalardan üçünü hem kadın, hem de erkek giyimine uyan bir stile adarken; aynı zamanda son zamanların trendlerinden olan androjen giyimi için de yeni alternatifler sunuyor.

The Wool Lab tarafından sunulan 2017/18 Sonbahar-Kış trendlerinde yer verilen temalar Gentleman’s Ride, Radical Culture, Athleisure, Safe, Breakaway, Laboratorio ve Urban Farmers olarak sıralanıyor. 7 tema içerisinde yer alan özel seçim kumaş ve desenler, tasarımcılar ve kullanıcılar için yeni trendlerin kapılarını açıyor.

The Wool Lab, gerçekleştirilen lansmanın ardından 2017/18 Sonbahar-Kış kreasyonunu dünya çapında fuarlarda tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtımlar sonrasında; tasarımcılar, markalar, üreticiler ve perakendecilerle yüz yüze yapılacak görüşmelerin ardından ürünler, The Woolmark Company’nin global ağında satışa sunulacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.