TENCEL™ Markası Yeniden Konumlandırıldı

Lenzing Grup, TENCEL™ markasını farklı kullanım alanlarına hitap eden portföyü ile yeniden konumlandırdı.

  03 Nisan 2018 14:50 Salı
TENCEL™ Markası Yeniden Konumlandırıldı

Lenzing Grubu, Premiere Vision İstanbul Fuarı kapsamında düzenlediği bir toplantıyla TENCEL™ markasını tekstil premium markası olarak yeniden konumlandırdığını açıkladı. Kapsamlı bir pazar araştırmasından elde edilen bulgularla tasarlanan yeni marka mimarisi, Lenzing'in sadece kurumsal müşteri odaklı (B2B) bir elyaf üreticisinden kurumsal müşteri ve tüketici odaklı (B2B2C) bir markaya dönüşmesinde de önemli bir adım olarak görülüyor. Yeni marka stratejisi kapsamında TENCEL™ Modal ve Liyosel elyaflar, markanın ürün portföyünün önemli bileşenleri olacak. REFIBRA™ teknolojisi, marka kapsamında üretilen tekstil ürünleri, Eco Soft teknolojisi, Eco filament teknolojisi ve Mikro teknolojisi gibi endüstri inovasyonlarının getirdiği yüksek sürdürülebilirlik ve doğal konfor standartları ile gelişen tüketici talebini karşılamayı hedefliyor.

‘Yeni Yol Haritası Çıkartıyoruz’

Lenzing Grup Global Marka Yönetim Direktörü Harold Weghorst, "Tüketici ve sektör paydaşlarımıza daha fazla değer sunmak amacıyla ürün portföyümüzü sadeleştiriyor, marka değerimizi artırıyor ve yeni bir yol haritası çıkarıyoruz." dedi. Lenzing Grup Türkiye & MEA Bölge Direktörü Jürgen Eizinger ise, "Yeniden tanımlanan TENCEL™ markası, temel ilkelerimiz olan güven, şeffaflık ve dostluğu vurguluyor." diye konuştu. Yeniden tanımlanan markanın elyaflarını içeren ürünlerin faydalarını net şekilde göstermek için yeni sallantı etiketler ve pazarlama materyalleri perakende pazarına sürülecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.