TCO 21: Yeni Jenerasyon Penye Makinası

Trützschler'in penye makinelerine üretkenliği artırmak, kaliteyi sağlamak ve daha yüksek seviye otomasyonu desteklemek için son teknoloji ürünü yeni bir tasarım: TCO 21!

  04 Şubat 2022 08:58 Cuma
TCO 21: Yeni Jenerasyon Penye Makinası

Daha yüksek verimlilik. Daha iyi kalite. Daha az atık. Tekstil endüstrisinde sürekli iyileştirmeye yönelik arayış hiç bitmez. Bu nedenle Trützschler'deki inovasyon takipçileri, taraklama işinde performans optimizayonunun yeni yollarını keşfetmekten asla vazgeçmezler. TCO 21, dünyanın her yerindeki iplikçiler için süreç yönetimi sağlama konusundaki uzun tarihimizin en son kilometre taşıdır. Müşterilerimize rakiplerine karşı belirleyici bir avantaj sağlayan bir sonraki seviye performans aşaması ve genişletilmiş özellikler yelpazesi sunmak için Trützschler'in pazarda kanıtlanmış tasarımlarından ve teknolojilerinden yararlanır.

Güçlü üretkenlik ve hammadde tasarrufu

TCO 21'in en önemli avantajlarından biri gelişmiş işlem hızıdır. Bu yeni nesil penye makinesi dakikada 600 nips hızına kadar üretim yapabilmektedir. Bu veriler onu pazarda en iyi seviye üretkenliğe taşırken aynı zamanda sınfında liderlik pozisyonunda konumlandırır. Bunu daha da yukarı taşımak için TCO 21, Trützschler'in son derece ekonomik JUMBO CANS'ı (Ø 1.200 mm) ile mükemmel bir şekilde koordine edilebilir. Kalite iyileştirmelerine destek olan daha az ekleme nedeniyle iplik hatalarını azaltmakla kalmaz, aynı zamanda daha büyük boyutları nedeniyle önemli ölçüde daha yüksek verimlilik sunarlar. Bu, örneğin, gerekli kova ve kova taşıma sayısı üzerinde olumlu etkilere sahiptir ve daha düşük personel maliyetleri ile sonuçlanır.

İdeal iplik kalitesi

TCO 21, standart olarak COUNT MONITORING ile birlikte gelir. Bu özellik, makine operatörünün kullanımı kolay bir ekran aracılığıyla sayım varyasyonları için limitler tanımlamasını mümkün kılar. Trützschler'in DISC MONITOR sensör sistemi, sayımı sürekli olarak ölçer ve makine operatörü uyarır ve limit aşıldığında kapanır. Ayrıca COUNT MONITORING işlevi, spektrogram analizini de içerir.

Müşteriler, TCO 21'e COUNT CONTROL  fonksiyonunu eklemeyi seçerek kaliteye odağını daha da güçlendirebilirler. Kolay kullanım ekranı üzerinden yönetilir ve otomatik şerit numarası ölçümü ile spektrogram analizi sunar. Bunun da ötesinde, sayım varyasyonlarının balansı ve istenen şerit sayılarını sağlamak için üretim sırasında ana çekimi otomatik olarak düzenler. Bu özellik, genel iplik bileşimindeki varyasyonları önlemek için de kullanılabildiğinden, pamuk ve sentetik karışımları üreten müşteriler için özellikle çekicidir.

Otomatik optimizasyon

TCO 21, iki fonksiyon nedeniyle tek bir laboratuvar testi olmaksızın doğru ekleme ayarını bulan otomatik PIECING OPTIMIZER teknolojisi sunan piyasadaki tek penye makinesi olarak Trützschler'in TCO 12'sine katılıyor: Birincisi, penye döngüsünde ekleme süresini ayarlayarak (zamanlama fonksiyonu). Koparma noktasının sıfırlanması (bağlama süresi) genellikle çok zaman alan bir iş olsa da, artık sadece birkaç dakika sürer ve bir düğmeye basılarak otomatik olarak gerçekleştirilir. İkinci olarak, müşteriye, benzersiz gereksinimleri için belirli ayırma eğrisi tiplerini (eğri işlevi) seçmesinde yardımcı olunur.

Kolay operasyon

TCO 21'in çalıştırılması ve bakımı kolaydır. SMART TOUCH ekran hızlı ve sezgiseldir ve bir Radyo Frekansı Tanımlama (RFID) sensörü her kullanıcıyı hızlı bir şekilde tanımlar ve ekrandaki bilgileri bireysel taleplere göre uyarlar. Çok renkli T-LED ekran, operatörün tüm iplikhanede bir bakışta bunları tanımasını sağlayan, uzun mesafelerde makinenin durumu veya kalite parametrelerinin görsel göstergelerini sağlar. TCO 21, birinci sınıf performans ve dayanıklılık sağlayan orijinal Trützschler elektroniği ile üretilmiştir: TD 10 cer makinasında kendini kanıtlamış akıllı soğutma sistemimiz, elektronik güç bileşenlerinin çalışma sıcaklığını azaltarak daha uzun hizmet ömrüne katkıda bulunur. Bileşenlerin bir noktada değiştirilmesi gerekse bile, müşteri yedek parça envanterini küçük tutabilir çünkü elektronik yedek parçalarını farklı makine tipleri arasında esnek bir şekilde değiştirebilir, örn. taraklama ve cer yüzeyleri. Otomatik gresleme işlevi ekleme seçeneği, TCO 21'in kolay kullanımını mükemmel bir şekilde tamamlar.

TCO 21, daha etkili eğirme proseslerine yönelik sürekli yolculukta ileriye doğru heyecan verici bir adımı işaret ediyor. Etkileyici modern ve kullanımı kolay otomatikleştirilmiş özellikler yelpazesiyle makine, üretkenliği ve kaliteyi artırırken operatörlere performansı hızlı ve kolay bir şekilde özelleştirme ve optimize etme yetkisi verir. Bu, Trützschler'in müşterilerimize rekabet avantajı sağlayan son teknoloji eğirme hazırlık makinelerini sağlama geleneğine dayanan en son yeniliktir. Ve şimdi dünya çapında satış için kullanılabilir.

Trützschler hakkında

Trützschler Group SE, merkezi Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makine üreticisidir. Mönchengladbach, Almanya. Şirket dört iş birimine bölünmüştür: Eğirme, Dokunmamış Kumaşlar, Yapay ve Suni Elyaf Segmenti ve Taraklama Hattı. Trützschler makineleri, tesisatları ve aksesuarları dünya çapında dokuz yerde üretilmektedir. Buna Almanya'daki dört fabrika (Dülmen, Egelsbach, Mönchengladbach, Neubulach) ile Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte) ve Brezilya'daki (Curitiba) üretim tesisleri dahildir. Şirket ayrıca İsviçre'de (Winterthur) bir geliştirme merkezi işletmektedir. Bangladeş, Endonezya, Pakistan ve Vietnam'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için önemli bölgelerde müşteri yakınlığı sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.