SUESSEN, San Yang Textile’in Çözüm Ortağı Oldu

İplik makinelerinin sektörünün öncü markalarından SUESSEN, San Yang Textile’e 170 bin EliTe®Compact iğin tedarik sürecini tamamladı

  29 Mayıs 2015 09:27 Cuma
SUESSEN, San Yang Textile’in Çözüm Ortağı Oldu

Premium Textile Components ürünleri ile iplik teknolojileri üreticilerinin talep ettiği bütün komponentleri sunan SUESSEN, Çin’de faaliyet gösteren en büyük pamuk eğirme ve dokuma işletmelerinden birisi olan San Yang Textile’e 170 bin EliTe®Compact iğin tedarik sürecini tamamladı. 500 bin ring iğ kurulu kapasitesi ve 340 air-jet tezgahı bulunan San Yang Textile, yıllık 30 bin ton pam pamuk ipliği ve 40 milyon metre ham pamuklu kumaş üretiyor.

Şimdiye kadar 8 milyonun üzerinde satışı gerçekleşen SUESSEN’in EliTe®Compact eğirme sistemi, çok yönlü kompakt ring iplik sistemi olarak öne çıkıyor. İşletmelerde halihazırda kurulu bulunan ring iplik makinaları SUESSEN EliTe®CompactSet kullanılarak kompakt eğirmeye yükseltilebilmesi ürünün en önemli özellikleri arasında yer alıyor.

“Özel Firmalara Özel Üretimler Gerçekleştiriyoruz”

SUESSEN Genel Müdürü Roland Eberhardt, San Yang Textile’e gerçekleştirdikleri işbirliğinin ardından, “Çin ve dünya tekstil pazarının öne gelen etkili piyasa oyuncularından San Yang Textile Co. İle işbirliğimizden gurur duyuyoruz. Kendi alanında ünlü iki marka olarak, iplik üretme endüstrisine birinci sınıf ürünler üretmeye çalışıyoruz. SUESSEN iplik eğirmede her zaman sadece inovasyon ve teknolojili lideri olmaya değil, aynı zamanda dünya çapında birinci sınıf işletmeler ile işbirliği yapmaya odaklanmıştır. Bunlardan biri kesinlikle San Yang Textile firmasıdır” dedi.

Son yıllarda kalitesi ve hizmetleriyle öne çıkan San Yang Textile’in Genel Müdürü Jiammin Xu da, “Yüksek kaliteli üretim, en iyi hammadde ve en son teknolojilerle donatılmış gelişmiş üretim tesisi ile başlar. Pazarımızdaki genişleme ve ürünlerimize olan hızlı talep artışıyla başa çıkmak için, halihazırda 1 milyar RMB değerinde yeni makine yatırımı ve hammadde tedariği yaptık. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 2 milyar RMB değerinde yatırım öngörüyoruz” diyen Xu sözlerine şu şekilde devam etti “Bu yatırım programının bir kısmı da mevcut ring iplik makinalarının kompakt eğirmeye dönüşümünü kapsıyor. Buradaki tesislerimizde son aylarda çeşitli makine tedarikçilerinin çeşitli teknolojileri üzerine araştırmalar yaptık. SUESSEN’in bizim için maksimum fayda ile en iyi teknolojiyi sunduğu sonucuna vardık. Müşterilerimize en iyi kaliteye sunmak için SUESSEN ile işbirliğine gitme kararı verdik.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.