Şirikçioğlu Mensucat Com4® Lisansını Aldı

Rieter, Şirikçioğlu Mensucat'ı, üretmekte olduğu en yüksek kalitedeki ring ve rotor iplikleri için, Com4®Ring ve Com4®Rotor lisansları ile ödüllendirdi.

  11 Mayıs 2017 01:00 Perşembe
Şirikçioğlu Mensucat Com4® Lisansını Aldı

Rieter, Şirikçioğlu Mensucat firmasına üretmekte olduğu yüksek kalitedeki ring ve rotor iplikleri için lisansını geçtiğimiz günlerde verdi. Bu lisans, firmanın ipliklerini Com4®ring ve Com4®rotor markaları ile tanıtmasına olanak sağlıyor.

Merkezi Kahramanmaraş'ta bulunan Şirikçioğlu Mensucat, 150 bin Rieter iğ eşdeğeri kapasiteye sahip makinalarında, pamuk ve sentetik elyafdan, yüksek kalitede ring ve open end ipliği üretimini gerçekleştiriyor. Firma, yıllık 90 bin ton pamuk ve suni & sentetik elyafı, yüksek kaliteli ring ve rotor ipliği olarak eğiriyor. Dokuma işletmelerinde bulunan 700 dokuma makinasıyla, yıllık 60 milyon metre kumaş üretimi de firma bünyesinde gerçekleştiriliyor.

Türkiye'nin önde gelen tekstil firmalarından biri olan şirket, Rieter’in sunduğu lisans ile önemli avantajlara sahip oldu. Com4®, Rieter iplik makinalarında üretilen iplikler için dünya çapında tescilli bir marka. Com4® markası ile lisans sahiplerine rakipleri arasında öne çıkma ve çeşitli pazarlama faaliyetlerinden yararlanma fırsatı veriliyor. Rieter, dünya genelindeki lisans sahiplerinin ipliklerini ticari fuarlarda ve seminerlerde tanıtıyor, iplikçilere yönelik eğitim kursları düzenleyerek destekleyici tanıtım materyalleri sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.