Rimtex ile Eğirme Kalitesinde Bir Sonraki Aşamaya Geçin

Rimtex, dünya çapındaki iplikhanelerin Endüstri 4.0'a doğru ilerleyişini kolaylaştıran süreçlere öncülük ediyor.

  06 Haziran 2022 08:53 Pazartesi
Rimtex ile Eğirme Kalitesinde Bir Sonraki Aşamaya Geçin

Süreçleri dijitalleştiren sistemlerden başlayarak,şirketin yeni ürün tanıtımları, iplik üretimi dünyasında üretkenlik ve verimliliğin rolünü yeniden hayal edilebilir kılıyor. Sliver'ın iplik üretim sürecinin temeli olduğu yaygın olarak kabul edilmektedir; öyle ki iplik, değerlerini ve kalitesini şeritten alır. “Şerit Yönetimi”ne bu sürekli odaklanma ile Rimtex Group, şerit yönetimi için iplik fabrikaları için yenilikçi çözümler tasarımlıyor. Türkiye'de düzenlenecek olan ITM 2022'de (Salon No 3, Stant 308C) görücüye çıkacak olan yenilikçi ürün gamında Rimtex'in herkesin tanık olacağı pek çok sürprizi var. Sizin için vitrinde neler var bir göz atalım!

Wizcan, Sliver Intelligence’a Yeni Bir Boyut Açıyor

Raporlarda ortaya konulduğu üzere, Wizcan iplik hazırlık segmentinde süreç kontrol otomasyonunu tamamlayan akıllı bir şerit yönetim sistemidir. Bir şerit yönetim sisteminin rolünü yeniden betimliyor ve Endüstri 4.0 dünyasına doğru ileriye dönük büyük bir adım atıyor . Bu sistemin nasıl çalıştığına tanık olmak için ITM 2022'de Rimtex'i ziyaret etmeniz gerekecek.

Türkiye'de ve Ötesinde Şerit Yönetiminin Transformasyonu

Rimtex'in yenilikçi Eğirme Kovaları, özellikle Rimtex Duo ve Rimtex Sumo, Türkiye'deki ve dünyadaki iplikhaneler için muazzam faydalar sağlıyor. Duo Cans, geliştirilmiş anti-statik değerlere sahip ve Şerit Kova gövdesinde statik yük birikimini ortadan kaldıran özel bir HDPE'ye sahiptir. Bu kovanın kullanıcıları bu teknolojinin meyvelerini topluyor. Öte yandan Sumo, kova başına çıktıyı %10'dan fazla artıran 'Artırılmış Şerit Yükleme' teknolojisi ile birlikte gelir - tüm bu avantajlar aynı zamanda aynı makine ve ekipmanı korur.

Eğirme Dünyası için Yeni Tango RX1'i Duyuruyoruz

Tango RX1, şerit kovası taşımacılığında üretim verimliliği, yeni nesil teknolojisi ve elektrikli mobilite sağlayarak iplikçilerin iplik üretim sürecine hız vermesine imkan verir. Powered kova değiştirici, tekstil endüstrisinin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Rimtex Group, ITM 2022'deki standı için bunun özel bir CANLI demosunu planladı.

Hassas Mühendislik Sayesinde X-Axis Optimize İplik Değeri

X-Axis Eğirme Bilezikleri ve Bilezik Kopçaları, iplikçilerin her iplik parametresinde – Uyumluluk, Mukavemet, Tüylülük ve Azaltılmış Kusurlar – vasatın üzerinde kalite elde etmelerine yardımcı oluyor. Özelleştirilmiş ürünler, uzun elyaf eğirme için daha yüksek değer üretiyor. Son derece popüler ve yaygın olarak kullanılan X-Optimax Bilezik & Kopçaları çeşitliliği, optimum bir ortak çalışma döngüsü inşa eder, böylece üretkenliği artırır ve iplikçilerin gerçek karlılık deneyimlemelerine imkan verir.

Kalpar'ın Tozsuz Castor Tekerlekleri ile Güvenli ve Verimli Şerit Hareketi

Kalpar, sürekli iyileştirme ve yenilik ile Tekstil endüstrisi için tozsuz castor tekerlekleri yelpazesini büyüttü ve böylece müşterileri için üstün veriler sağladı. İplik kovalarında, iplik nakliye ekipmanında, buharlı nakliye ekipmanında, ağır hizmet nakliye ekipmanında, malzeme yönetim ve vasat-işler nakliye ekipmanında yaygın olarak kullanılırlar. Bu castor tekerleklerinin dayanıklılığı ve mukavemeti en iyiler arasındadır ve verimli şerit yönetiminde birçok fayda sağlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.