Rimtex Group’dan Güven ve Değişim

Rimtex yönetimi, şirketin kendi üzerine kurduğu Güven ve Değişim'in temellerinin Covid-19 salgını sonrasında bugün her zamankinden daha önemli olduğunu açıkladı.

  30 Ekim 2020 07:30 Cuma
Rimtex Group’dan  Güven ve Değişim

Covid-19 salgınının yarattığı olağandışı durum tüm insanlığı değişimin kesişme noktasına getirdi. Diğer birçok endüstri gibi, tüm tekstil değer zinciri de bir belirsizlik dalgası içinde ilerliyor. Rimtex yönetimi, şirketin kendi üzerine kurduğu Güven ve Değişim'in temellerinin bugün her zamankinden daha önemli olduğuna inanmaktadır. Grup bu anı, sorumlu bir Kurumsal Vatandaş olarak rollerini artırmak için bir fırsat olarak görüyor. Şirket bu doğrultuda çalışanlarına değer vermek, halk sağlığı ve yardım çabalarına ekonomik katkılarda bulunmak, Paydaşlarıyla birlikte çalışacaklarını ve pandemik kaynaklı durumdan bir çıkış yolu bulacağını taahhüt etmek gibi değerleri ön plana çıkarıyor.

Rimtex'in DNA'sı, İnvasyon

Ayrıca, komple iplik üretim hattının ileri yönlü ilerlemesinden faydalanmak için Rimtex grubu, COVID Sonrası senaryosunda İplik Sektörünün acil ve gelecekteki ihtiyaçlarına cevap vermek için stratejik ilkeler geliştirmektedir. Rimtex'in DNA'sı, varlığının son 25 yılında önemli ölçüde ortaya konulan invasyon’dur. Bugün dünyanın daha yenilikçi düşünce sistemlerine ve özgün bir yaklaşıma ihtiyacı var; Rimtex, tüm dünyadaki iplikçilere olanak sağlamak için yeni fikirler geliştiriyor. Bunlar: Değişen trendlere cevap verebilmek için, Belirsizlik Yönetimi için,Yeni üretim paradigmalarına uyum sağlamak için,Küresel pazarların gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için

Rimtex'te Dönüşüm Başladı

Firmanın bütün sistemleri küresel pazarların değişen ihtiyaçlarını karşılamak için yeniden düzenlenmiştir. Grup, Post-COVID dünyasındaki bütün çözümlerini yönlendirmek için Dört ilke belirledi. Bu ilkeler şunlardır: Akıllı çalışma, Artırılmış Çözümler, Esnek Üretim, Empati odaklı süreç oluşturma. Buna S.A.F.E. deniyor. Bu sayede Rimtex aşağıdaki çözümleri deneyimleyecektir;

• Akıllı süreçlerin entegrasyonunu hızlandırmak,

• Mevcut ürün ve çözümlerin faydalarını artırmak için yeni çözümler geliştirmek

• Belirsiz koşullar altında, etkilenmemiş üretim, teslimat ve servis sağlamak için alternatif planlar oluşturmak.

• Yaskınlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığını ve refahını en üst öncelik olarak sağlayan sürdürülebilir sistemler oluşturmak.

Yeni Şerit Yönetimi

Rimtex destekçileri için, paydaşlarının güveni çok önemlidir. Grup, kurumsal girişimleri aracılığıyla paydaşlarının sürdürülebilirliğini ve başarısını sağlama taahhüdünü ortaya koymaktadır. Rimtex, İplik Fabrikası'nı tamamen değiştirecek olan Şerit Yönetim kavramını tanıtmanın ileri aşamalarında fonksiyona sahiptir ve iplik eğirme tesislerine olağanüstü yeni yetenekler kazandırır. İplik Kutularında Artan Şerit Yükleme yeniliği, İplikçilere kaynak stresi zamanlarında yardımcı olan şerit işleme kapasitesini artırmaktadır. İki marka İplik kutusu DUO & SUMO, iplikçilere verimlilik araçlarını kullanmalarında yardımcı olur ve verimlerini daha düşük maliyetlerle iyileştirir.

Güçlü bir bağlılık duygusu ve ilerlemek için yenilenen bir güçle hareket eden Rimtex Group, iplik üreticilerinin yarın daha iyi ve sağlıklı bir şekilde liflerini dönüştürmelerini sağlamaya çalışıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.