Rieter Yüksek Performanslı C 80

Yüksek performanslı tarak makinası C 80, 3,2 metrelik tarama uzunluğu ve 40 aktif şapka ve 1,5 m'lik çalışma genişliği ile en geniş aktif taraklama alanına sahiptir ve yüksek kalitede şerit üretimi sağlar.

  29 Ekim 2020 07:55 Perşembe
Rieter Yüksek Performanslı C 80

Rieter, Barselona'daki ITMA 2019 ticaret fuarında yeni nesil tarak makinası C 80'i ilk kez tanıttı. 3,2 metrelik tarama uzunluğu ve 40 aktif şapka ve 1,5 m'lik çalışma genişliği ile C 80, en geniş aktif taraklama alanına sahiptir ve makinanın oldukça yüksek bir kalitede şerit üretmesine olanak sağlar. Rieter geliştirdiği Tarak makinası C 80’in üretim verilerinde oldukça iddalı. Rieter’den yapılan açıklamaya göre pazarda mevcut diğer tüm tarak makinalarından %30 daha fazla tarak şeridi üretimi gerçekleştirebildiklerini ve bunun sonucu olarak bir iplikhanede gerek duyulan tarak makinası sayısı önemli ölçüde azaltıldığını bildirerek ‘’Geçmişte dört tarak gerekli olduğunda, şimdi sadece üç tarak yeterlidir’’ denildi. Tüm çalışma genişliği boyunca taraklama aralığının hassasiyeti, ideal taraklama oranını elde etmenin anahtarıdır. Merkezi ayarlama kullanılarak, tarama aralığı tam olarak milimetrenin yüzde birlik dilimi içinde ayarlanabilir  böylece üretim çıktısına ve işlenecek hammaddeye mükemmel bir şekilde ayarlanır.Enerji tasarruflu tahrikler ve yenilikçi makina komponentleri de üretilen bir kilogram tarak şeridi için daha az enerji maliyeti ve daha yüksek üretim oranına neden olur. Rakamlarla: 900 kg / saat tarak şeridi alanı ve 0,08 USD / kW enerji maliyetine sahip bir tarak hattı için, geleneksel tarak makinelerine kıyasla C 80 ile yılda 25 000 ABD Dolarının üzerinde enerji maliyeti tasarrufu sağlanabilir.

Daha Geniş Tarama Alanı Sayesinde Optimum Şerit Kalitesi

Aktif taraklama alanındaki şapkaların sayısı, tarak şeridinin kalitesinin anahtarıdır. 1.5 metre çalışma genişliği ve 40 aktif şapka ile C 80, geleneksel sistemlerden% 68 daha geniş bir aktif taraklama alanına sahiptir. C 80'in sağladığı olağanüstü yüksek şerit kalitesinin arkasındaki sebep budur

Hammadde Maliyetlerinde% 1 Tasarruf

Harman hallaç işlemi ve taraklama alanında en önemli faktör hammadde kullanımıdır. Ham madde kullanımı, maksimum teknolojik profilin yanı sıra ayrı ayrı donatılabilen ve ham maddeye göre yapılandırılabilen ön ve son taraklama bölgeleri tarafından desteklenir. Bu pek bir tasarruf gibi görünmüyor, ancak aynı yıllık üretim çıktısı için yalnızca % 1 daha az hammadde gerektiğinde bile çok önemli bir etkiye sahiptir : 900 kg / saat tarak şeridi alanı için bu, yılda yaklaşık 70.000 ABD Doları tasarruf anlamına gelir.

Entegre Q-Package'da, ön ve son taraklama bölgesinde farklı telef ayırıcı genişliklerine sahip, aşınmaya dayanıklı döküntü bıçakları bulunur. Ayar çubukları alet gerekmeden hızlıca değiştirilebilir. Çeşitli kirlenme derecelerine bağlı olarak dört farklı seçenek mevcuttur. Q-Package, hammaddenin maksimum esneklik ve kârlılık sağlayacak şekilde kullanılmasını sağlar. Yeni nesil taraklama makinesi C 80 ile Rieter, taraklama teknolojisinde başka bir kilometre taşına daha ulaştı. Amaç, müşteriye mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaktır. Bu nedenle çok sayıda C 80 modeli, en yüksek üretkenlik ve kalite gereksinimlerine sahip iplikhanelere satılmıştır.

Rieter Hakkında

Rieter, kısa elyaf eğirme sistemleri için dünyanın önde gelen tedarikçisidir. Winterthur'da (İsviçre) bulunan şirket, doğal ve yapay elyafları ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan makine, sistem ve bileşenleri geliştiriyor ve üretiyor. Rieter, hem eğirme hazırlık proseslerini hem de halihazırda piyasada kurulu dört son eğirme prosesini kapsayan dünya çapındaki tek tedarikçidir. Rieter ayrıca hassas bobin sarma makineleri alanında liderdir. On ülkede 16 üretim lokasyonu ile şirket, yaklaşık% 21'i İsviçre'de bulunan yaklaşık 4.570 kişilik küresel bir işgücüne sahiptir. Rieter, SIX İsviçre Borsası'nda RIEN kısaltma adı altında listelenmiştir. www.rieter.com


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.