Rieter ve WW Systems Arasında Stratejik Ortaklık

Rieter Group, 5 Kasım 2020'de WW Systems ile bir lisans anlaşması imzaladı ve Brezilya şirketinin gelecek vaat eden ürününü ESSENTIAL dijital iplikhanelerine entegre edecek.

  13 Ocak 2021 09:21 Çarşamba
Rieter ve WW Systems Arasında Stratejik Ortaklık

WW Systems'den "OptCotton", eğirme işlemi için eşit bir pamuk karışımı sağlayan dünya çapındaki tek yazılım sistemini sunuyor. Bu işbirliği ile Rieter, dijital stratejisini uygulamada önemli bir adım atmakta ve müşterilerine iplik üretiminde daha fazla katma değer sunmaktadır.

Bugün piyasadaki diğer sistemlerin aksine, "OptCotton" eğirme işlemi için hazırlanan pamuk karışımları arasındaki kalite farklılıklarını ortadan kaldırır. Bu şekilde, standartlaştırılmış kaliteli iplik eğirme sürecinde verimli bir şekilde üretilebilir. Balyaların depoya gelişinden harman hallaç hattında kullanılmasına kadar, "OptCotton" sınıflandırma gerektirmeden tüm harmanlama sürecini yönetir. Bu, depolama ve lojistikte verimliliğin yanı sıra makine performansında da artış sağlar.

Dijital iplikhane ESSENTIAL ile entegrasyon

Rieter, bu çözümü entegre ederek ESSENTIAL dijital iplikhanesini güçlendirir. Balyayla ilgili elyaf verilerine ve hammadde bilgilerine erişim, iplik işletmelerini kontrol etmek için yeni olanaklar sunar.

Rieter Machines & Systems Yeni Satış Departman Müdürü

Ardıl planlama sırasında Christian Straubhaar, 1 Ocak 2021'de Winterthur'daki Rieter Makine ve Sistemlerde Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Straubhaar emekli olacak Reto Thom'un yerini alacak.

Christian Straubhaar, Zürih'teki İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü'nden (ETH) Endüstriyel Yönetim Mühendisliği Yüksek Lisans Derecesine sahiptir ve tekstil endüstrisinde 20 yıllık kapsamlı deneyime sahip bir satış yöneticisidir. Straubhaar, yakın zamanda Itema'da dünya çapında makine ve yedek parça satışından Grup Satış ve Pazarlama Direktörü olarak sorumluydu. Daha önce, Itema ve diğer küresel tekstil şirketlerinde Operasyonlarda ve İş Birimi Başkanı olarak çeşitli görevlerde bulundu.

Rieter hakkında

Rieter, kısa elyaf eğirme sistemleri için dünyanın önde gelen tedarikçisidir. Winterthur'da (İsviçre) bulunan şirket, doğal ve yapay elyafları ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan makine, sistem ve bileşenleri geliştirip üretiyor. Rieter, hem eğirme hazırlık proseslerini hem de halihazırda piyasada kurulu dört son eğirme prosesini kapsayan dünya çapındaki tek tedarikçidir. Rieter ayrıca hassas bobin sarma makineleri alanında liderdir. On ülkede 16 üretim lokasyonuyla şirket, yaklaşık % 21'i İsviçre'de bulunan yaklaşık 4 520 kişilik küresel bir işgücüne sahiptir. Rieter, SIX İsviçre Borsası'nda RIEN kısaltma adı altında listelenmiştir.

WW Systems hakkında

WW Systems, pamuk endüstrisi için yazılım geliştirme alanında lider bir sağlayıcıdır. Ambar yönetimi ile birlikte pamuk karışımlarının kalitesinin kontrol edilmesine odaklanılıyor. Brezilya start-up'ı 2016 yılında kuruldu ve Brezilya'da pamuk endüstrisinde faaliyet gösteren tüm şirketlerin yaklaşık% 15'ine hizmet veriyor


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.