Rieter: Teknolojiyle Güvenli Rekabet

Rieter, müşterilerin iplik işletmelerinin daha karlı, verimli ve sürdürülebilir bir üretim için aynı zamanda akıllı ve otomasyona dayanan makine ve sistemlerinin gelişimini hızlandırmak için Ar-Ge çabalarını ikiye katladı.

  05 Temmuz 2021 08:58 Pazartesi
Rieter: Teknolojiyle Güvenli Rekabet

Rieter, pandeminin başlangıcından bu yana, müşterilerin iplik işletmelerinin daha karlı, verimli ve sürdürülebilir bir üretim için aynı zamanda akıllı ve otomasyona dayanan makine ve sistemlerinin gelişimini hızlandırmak için Ar-Ge çabalarını ikiye katladı. Bu aynı zamanda fabrika sahiplerinin hızla değişen pazarlara esnek bir şekilde yanıt vermesini sağlar.

G 38 ve ROBOspin ile Ring İplikçiliği Otomasyonda Yeni Standartlar Belirliyor

Tam elektronik çekim sistemi ve endüstrinin ilk tam otomatik ekleme robotu ROBOspin ile donatılmış, 1.824'e kadar iğe sahip, kendini kanıtlamış ring iplik makinası G 38, otomasyon ve esneklik açısından yeni standartlar belirliyor. Bu güçlü kombinasyon, sınıfının en iyisi kompaktlama cihazları COMPACTdrum ve KOMPAKTeasy. COMPACTapron, elyafları kompaktlama bölgesinde akıllıca yönlendiren benzersiz 3D teknolojisi sayesinde iplik mukavemetlerini yeni zirvelere çıkararak Rieter’in kompaktlama cihazları ailesini tamamlar.

Novibra’nın ring ve kompakt eğirme için mevcut olan HPS 22 iş mili, 22.000 dev / dak'ya ulaşan iş mili hızlarıyla tüm uygulamalarda en iyi fiyat performansını sağlar. Çin ve diğer pazarlarda anlık talebe yöneliktir.

ESSENTIAL, Daha Etkin Kararlılık için Daha Akıllı Öngörülerle Yeni Özellikler Sunuyor

Hepsi bir arada dijital izleme sisteminin modüllerinden biri olan Rieter’in ESSENTIAL monitörü, tesisin işletmecilerinin millerin potansiyelini tam olarak ortaya çıkarabilmeleri için mil operasyonlarını daha akılcı içgöülerle destekleyen yeni özelliklere sahiptir.

ROBOdoff, Zaman ve Paradan Tasarruf Etmek İçin Doffing İşlemini Otomatikleştiriyor

Manuel takım değiştirme külfetli, zaman alıcı ve maliyetlidir. Open end iplik makinası R 37'de bir seçenek olarak ve R 35 ve R 36'da bir yükseltme olarak mevcut olan ROBOdoff, dolu bobinleri makinenin her iki tarafında devreye alınan boş masura ile değiştirerek, iplik eğirme süreci sorunsuz bir şekilde devam edebilir. ROBOdoff, belirgin bir şekilde zamandan ve paradan tasarruf sağlamaya odaklanır.

Yeni Eğirme Rotoru ve CHANNELinsert Üretimi Artırıyor

Yeni rotor 31-XT-BD ve CHANNELinsert 28, hem örme hem de dokuma uygulamaları için open end iplik üretimini% 6'ya kadar artırabilir. Sabit üretim çıktısı elde ederken daha düşük kaliteli hammadde kullanmak bile mümkündür.

SSM’nin Yeni Sarıcı NEO-YW Daha Fazla Verimlilik ve Sürdürülebilirlik Sağlıyor

NEO-YW, filament ipliklerin boya bobini sarımı ve geri-sarımı için açık avantajlar sunar ve düşük ve yüksek bobin yoğunlukları için yepyeni çevrimiçi geri basınç sistemine sahiptir. Uzman kurulumlu iplik döşeme sistemi fastflex ve tansiyon kontrolü sağlayan teknoloji digitens ile birlikte en iyi boyama verilerini ve sarımsızlık değerlerini garanti eder.

Graf’ın Yeni Silindir Teli ve Şapka Kullanım Ömrü ve Kaliteyi Artırıyor

Graf'ın en son yenilikleri arasında yeni tarak silindiri teli P-1940S ve esnek tarak yassı dirençli O-top C-60 bulunmaktadır. Silindir teli, gelen pamuk liflerinin çepel içeriğinden bağımsız olarak tutarlı şerit kalitesi sağlar ve artırılmış bıçak genişliğine sahip sağlam tasarım sayesinde kullanım ömrünü% 10'dan fazla uzatır. Ek olarak, esnek yassı dirençli-O-top C-60, ince numaralı iplik eğiriciler için kusurları% 15'e kadar azaltır.

Rieter’in Bräcker, Graf, Novibra ve Suessen’i kapsayan bileşen ailesi, kaliteyi ve tutarlılığı artırırken hizmet ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

Teknoloji Yetkinliği - Endüstrinin Döngüsel Yolculuğunu Destekleme

Kullanılmış giysilerin sadece% 1'i geri dönüştürülürken ve% 73'ü çöp sahasına gidiyor olduğundan, tekstil endüstrisi daha döngüsel olma yönünde artan bir baskı ile karşı karşıya. Rieter, endüstrinin çabalarını desteklemek için uzmanlığından yararlanmaktadır. Yakın zamanda yapılan bir çalışma, bir Rieter sisteminde geri dönüştürülmüş giysilerden sadece rotor değil, aynı zamanda değişen kalitede ring ipliklerin eğrilmesinin de mümkün olduğunu göstermektedir. Örneğin yarı otomatik open end iplik makinası R 37, iyileştirilmiş telef çıkarma sayesinde ümit verici iplik kaliteleri sağlar ve döngüyü daha hızlı kapatır.

Rieter hakkında

Rieter, kısa elyaf eğirme sistemleri için dünyanın önde gelen tedarikçisidir. Winterthur'da (İsviçre) bulunan şirket, doğal ve yapay elyafları ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan makineler, sistemler ve bileşenler geliştirmekte ve üretmektedir. Rieter, hem eğirme hazırlık proseslerini hem de halihazırda piyasada kurulu dört son eğirme prosesini kapsayan dünya çapındaki tek tedarikçidir. Rieter ayrıca hassas sarım makineleri alanında liderdir. On ülkede 15 üretim lokasyonu ile şirket, yaklaşık% 21'i İsviçre'de bulunan yaklaşık 4.420 kişilik küresel bir işgücüne sahiptir. Rieter, SIX İsviçre Borsası'nda RIEN kısaltma adı altında listelenmiştir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.