Rieter Çin'de Yaşadığı Kopya Sorununu Çözdü

Rieter, yeniliklerini ve ürünlerini patentler ve tescilli tasarımlarla korur. Patent ve tasarım ihlallerine karşı tutarlı önlemler alır.

  29 Ekim 2020 07:40 Perşembe
Rieter Çin'de Yaşadığı Kopya Sorununu Çözdü

Rieter makineleri, benzersiz tasarımın yanı sıra olağanüstü kalite, yüksek işletim güvenliği, mükemmel performans ve kullanım kolaylığı anlamına gelir. Bu özelliklerden yararlanmak için, rakipler başarılı Rieter makine konseptini kopyalar ve hatta arzu edilen Rieter tasarımını üretim hattına adapte eder.

Çift Başlı Cer Makinesi Kopyalanmıştı

Rieter, yeniliklerini patentler ve tescilli tasarımlarla korur. Şirket, Rieter patentlerini ihlal eden veya ürünleri veya makineleri tasarlayan ve kopyalayan şirketlere karşı tutarlı hamleleri hayata geçirir. 2018 yılında Rieter, Shenyang Hongda Textile Machinery Co., Ltd. tarafından çift başlı cer makinelerine ilişkin tasarım ihlallerini tescil ettirdi ve Çinli şirket aleyhine bir dava açmaya karar verdi.

Temmuz 2020'nin ortalarında, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şanghay Fikri Mülkiyet Mahkemesi, Shenyang Hongda Textile Machinery Co., Ltd.'nin çift kafalı cer makinalarının JWF1316 ve JWF1316T'nin ilgili tasarım patentiyle eşdeğer kapsayıcılığa sahiptir ve koruma kapsamına girer. Sanık Shenyang Hongda Textile Machinery Co., Ltd., mali kayıp ve masraflarından dolayı davacı Rieter Ingolstadt GmbH'ye tazminat ödemeye mahkum edildi.

Rieter Hakkında

Rieter, kısa elyaf eğirme sistemleri için dünyanın önde gelen tedarikçisidir. Winterthur'da (İsviçre) bulunan şirket, doğal ve yapay elyafları ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan makine, sistem ve bileşenleri geliştiriyor ve üretiyor. Rieter, hem eğirme hazırlık proseslerini hem de hali hazırda piyasada kurulu dört son iplik eğirme prosesini kapsayan dünya çapındaki tek tedarikçidir. Rieter ayrıca hassas bobin sarma makineleri alanında liderdir. On ülkede 16 üretim lokasyonu ile şirket, yaklaşık% 21'i İsviçre'de bulunan 4.570’e yakın küresel işgücüne sahiptir. Rieter, SIX İsviçre Borsası'nda RIEN kısaltma adı altında listelenmiştir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.