PA6 İpliklerine Yönelik Trend Devam Ediyor

Oerlikon Neumag BCF tesisleri kullanılarak dünya çapında 1.6 milyon metre tondan fazla BCF halı ipliği üretiliyor. BCF halı ipliklerine yönelik PA6 özellikleri ise ilgi görüyor.

  12 Mayıs 2017 01:00 Cuma
PA6 İpliklerine Yönelik Trend Devam Ediyor

Oerlikon Neumag tarafından sunulan yenilikçi teknolojiler sayesinde dünya çapında 1.6 milyon metre tondan fazla BCF halı ipliği üretiliyor. BCF iplik eğirme sistemlerinin uzmanı, şirket, BCF halı ipliklerine yönelik PA6 özellikleri artışta olduğunu belirtiyor.

PCI Redbook’ye göre son beş yılda eriyik boyalı ve ham beyaz PA6 iplikler için 90 bin metrik tonun altında ilave kapasite kuruldu. Bu ilave kapasiteler içerisinde Oerlikon Neumag’ın payı, yaklaşık yüzde 65’i buluyor. Ve son teknoloji trendlerini oluşturan ince, tek titreli PA6 BCF ipliklerine yönelik eğilim başta Çin’de olmak üzere tüm şiddetiyle devam ediyor.

 

PA6 BFC İpliklerin Üretimi Daha Karlı

 

Bu işlem için optimize edilen eritme hatları optimal eritme kalitesi sağlıyor. Bunun için özellikle geliştirilen tekstüre ünitesi üzerindeki depolama ayakkabısı ve ‘V’ isimli soğutma tamburu en yüksek kıvrım düzgünlüğü ve kalitesini garanti ediyor. Ayrıca özel tasarlanan tekstüre bileşenleri, kısa pileli otomotiv uygulamaları söz konusu olunca en yüksek talepleri karşılıyor.

 

Yenilikçi BCF İplikler İçin Yüksek Teknoloji

Oerlikon Neumag, son yıllarda piyasa ve müşteri gereksinimleri doğrultusunda PA6 iplik sektöründe teknolojilerini daha da optimize etti. Yenilikçi bileşenler ve sürekli süreç optimizasyonu iplik kalitesine yansırken, PP ve PET söz konusu olunca S+ ve Sytec One, BCF sistemlerin etkinliğini artırıyor. RoTac karıştırma ünitesi ve Çoklu Makine Erişim Merkezi (MMAC) ise birçok başarılı örneğin sadece ikisini oluşturuyor.

 

RoTac karıştırma ünitesi, belirli uzaklık ve kalınlıklara ayarlanan karıştırma düğümlerinin sonucu olarak,  özellikle üç renkli halıların görünümünü iyileştirir, atımlı hava akımı sağlanır ve geleneksel karıştırma üniteleriyle kıyaslandığında yüzde 50’ye kadar daha az sıkıştırılmış hava tüketir.

 

Çoklu Makine Erişim Merkezi (MMAC) ise ihtiyaçlarına uyarlanmış şebekeli üretim için çözümler arayan müşterilere yöneliktir. MMAC, Oerlikon Neumag BCF sistemlerinin sabit ve hareketli izlenmesine olanak tanır. Buradaki süreç görselleştirme ise müşterilerin spesifik isteklerine yöneliktir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.