Memminger-Iro, Ta-Teks Makine İle ‘Devam’ Dedi

Makine Mümessiliği konusunda, dünyanın önde gelen firmalarının Türkiye temsilciliğini yürüten Ta-Teks Makine, Memminger-Iro’un yeni Türkiye temsilcisi oldu.

  16 Şubat 2017 10:05 Perşembe
Memminger-Iro, Ta-Teks Makine İle ‘Devam’ Dedi

Uluslararası alanda faaliyet gösteren, örme makineleri için geliştirdiği ileri iplik besleme kontrol sistemleri ve yağlama teknolojileriyle dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan Memminger-Iro, Türkiye’deki faaliyetlerini bundan böyle Ta-Teks Makine İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. ile yürütecek.

Beş yan kuruluşu ve kardeş şirketleri ile 80’ten fazla temsilciyle 100’den fazla ülkede ürünlerini müşterilerinin kullanımına sunan Memminger-Iro, Van de Wiele Group bünyesinde yer alıyor. Sektördeki 60 yıllık tecrübesiyle, aldığı birçok patent ve geleceğe dönük çalışmaları sayesinde dünya çapında bir üne kavuşan Memminger Iro, sektördeki trend belirleyici konumunu sürdürüyor. Merkezi Almanya Dornstetten’de bulunan Memminger Iro, dünya genelinde 400’den fazla çalışana sahip.

Makine mümessilliği konusunda faaliyet gösteren Ta-Teks Makine ise dokuma, örme, ev tekstili üretim hatları ve teknik tekstil sektörlerine yönelik temsilciğini yaptığı firmaların makine montajı, onarım, yedek parça ve satış sonrası teknik destek ve servisini sunuyor.

Yetişmiş uzman kadrosu, yerleşik servis ağı ve yedek parça stokları ile satış sonrası hizmet ve garanti koşullarını güvenli bir biçimde yerine getiren Ta-Teks Makine, İstanbul, Çorlu ve Bursa’da bulunan ofisleri ve ülke genelindeki teknisyenleriyle müşterilerine kapsamlı hizmet sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.