Marzoli, Itma Asia + Citme'de Vitrinde

Marzoli İplik sektörüne yönelik yapay zeka Brain Box ile birlikte Nonwoven sektörü için yenilikçi çözümler gösterdi.

  05 Ağustos 2021 09:14 Perşembe
Marzoli, Itma Asia + Citme'de Vitrinde

Bir Camozzi Group şirketi ve eğirme sürecinde performansı optimize eden komple eğirme hatları, bileşenleri ve dijitalleştirilmiş çözümlerin tedariğinde lider olan Marzoli, Asya'nın önde gelen tekstil fuarı Itma Asia  + Citme'de yeniliklerini ziyaretçilere sundu

Şirketin logosunda yer alan “Tekstil Mühendisliği” ifadesi, Marzoli'nin inovasyon ve müşterilerle yakın temas halinde çalışma ve onları sürecin tüm aşamalarında destekleme yeteneğini mükemmel bir şekilde ifade eder. Hizmetler, fizibilite ve ön  çalışmalar ile başlar ve tesis inşası, üretim hatlarının start-up, optimizasyon, yönetim ve müteakip devreye alımı ile devam eder. Marzoli, tek bir makineden komple bir iplikhaneye kadar her büyüklükteki projeye yönelik teklifler sunmaktadır.

Diğer hizmetler şunları içerir: personel eğitimi ve bakım faaliyetlerinin organizasyonu; finansman faaliyetlerinde anahtar teslimi çözümler ve destek; iş planı geliştirme; otomasyon seviyesi analizi ve proje yönetimi.

Bu yaklaşım, Marzoli'yi bugün ve gelecekte tekstil endüstrisi için önde gelen küresel ortak yapıyor. Marzoli, ITMA Asia'da 1000 m/dk üretim ve düşük %CV ile üretim kapasitesi ve iplik kalitesi açısından alanında lider olan Cer DFR1'i sergiledi.

kullanım kolaylığı, olağanüstü güvenilirlik, yüksek esneklik ve düşük işletme maliyetleri, bu birinci sınıf cer makinasının temel özellikleridir.

Marzoli’den Dijital Çözümler

Bir diğer şirketiçi yetkinlik, Marzoli'nin koruyucu bakım, uzaktan kontrol ve tesis yönetimi için akıllı çözümlere hizmet eden en gelişmiş dijital teknolojileri geliştirmedeki uzmanlığıdır.

Marzoli, makine süreçleri tarafından yönetilen Büyük Verileri analiz edebilen ve ayrıca kritik komutları sürekli olarak izleyebilen dünyanın ilk patentli yazılım platformu olan MRM'yi (Marzoli Uzaktan Bakım) geliştirdi. Bu, makine duruş sürelerinin azalmasını, parçaların daha uzun ömürlü kullanımını ve daha anlık ve etkili bakım yapılmasını sağlar.

Bunun yanı sıra entegre yönetim, kullanıcıların tüm Marzoli eğirme sürecini doğrudan bilgisayarlarından kolayca yönetebilecekleri son derece yenilikçi bir yazılım olan YarNet tarafından etkinleştirilebilir. Bununla bir tesisteki her makine kolaylıkla izlenebilir – üretkenliği ve karlılığı en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen müşteriler için gerçek bir katma değerli teknoloji.

İplik Firmalarında Yapay Zeka

Brain Box: Tamamen şirket içinde geliştirilen ve tesis performansını önemli ölçüde artıran entegre bir APP'ye sahip patentli bir Marzoli yazılımıdır. Testler, Brain Box'ın üretkenlikte %5,5, verimlilikte %8 ve enerji tasarrufunda %1,5 artış sağlayabildiğini doğrulamaktadır. Kurulum, hızlı ve basit dört adımlı işlem sürecinden oluşur: sensörleri her makineye monte edin, sensörleri Brain Box'a bağlayın, APP'yi indirin ve herhangi bir sorunun tespiti için izleme işlevini etkinleştirin.

TAOMAPP: akıllı telefonla çekilen fotoğraflar aracılığıyla pamuğun içindeki çepel seviyesinin doğru bir şekilde belirlendiği pamuk analizine yeni ve yenilikçi bir yaklaşımdır. Ultra yüksek çözünürlüklü görüntü tanıma tekniklerine dayanır ve sonuçları Marzoli Trash İndeksi'nde ölçer. Uygulamayı indirmeniz ve analizi devreye almanız yeterlidir.

Trash Analyzer: Marzoli yazılım platformlarıyla birlikte, makine kurulumunu optimize etmek için pamuğun atıl içeriğini analiz eden etkili bir araç. Bir boru hattında malzeme akışının olduğu her yerde uygulanabilir.

Nonwoven

Marzoli, ITMA'da nonwoven sektörüne yönelik yenilikçi çözümlerini de gösterimleyecek. Elyaf hazırlama konusundaki derin deneyimi ve teknolojik bilgisi ile Marzoli, dokunmamış ürünler için tesisin uygulanmasında benzersiz bir yetkinliğe sahiptir. Her müşteriyle stratejik ortaklıklar geliştirerek, her biri kesin üretim ihtiyaçlarına dayalı olarak ısmarlama nonwoven üretim hatları geliştirilebilir.

Döngüsel Ekonomi

Sürdürülebilirliği, geri dönüşümü ve diğer çevresel disiplinleri kapsayan döngüsel ekonomi, ITMA Asya'da bir başka önemli konu olacak. Marzoli uzun yıllardır tekstil liflerinin mekanik rejenerasyonunda sürekli yeniliğe odaklanmıştır.

Marzoli Genel Müdürü Cristian Locatelli, “Marzoli için yeşil teknolojileri geliştirmek ve benimsemek, işletme ihtiyaçlarını çevresel sürdürülebilirlikle hassas şekilde dengelemek anlamına geliyor. “Kumaş rejenerasyonu yoluyla döngüsellik, tüm paydaşlara fayda sağlayan sinerjik bir değer zinciri yaratıyor. Döngüsel bir fiber tedarik zincirinin yeni paradigması, inovasyonu ön plana alan ve yeni potansiyellere erişim sağlayan bilgi birikiminin aktarımı ve gelişimini hızlandıracak.”açıklamalarında bulundu.

Camozzi Group Başkanı ve CEO'su Lodovico Camozzi, “Bir yılı aşkın bir karantinadan sonra fuarlara yeniden katılım gösterebildiğimiz için mutluyuz. Asya'daki en önemli fuar olan ITMA ile yeniden start vermek, endüstri profesyonelleriyle kıyas için uygun bir fırsat ve eğirme için Marzoli çözümlerinin yüksek değerini gösterimlemek için değerli bir fırsat olacak. Sürekli gelişim taahhüdümüz, zorlu yeni hedeflere ulaşmak ve hedef pazarlarında büyümek isteyen müşterilerimiz için katma değeri temsil ediyor.”Dedi

1851'de kurulan ve 1999'dan beri Camozzi Group'un Tekstil Bölümünün bir parçası olan Marzoli, tekstil sektöründe dünya çapındaki en büyük markalardan biridir ve kısa elyafın açılması, hazırlanması ve eğrilmesi için komple makine hatlarının Avrupa'daki eşsiz üreticisidir.

Balya açıcılardan ring iplik eğirme makinelerine kadar Marzoli, tamamen otomatik iplik fabrikaları için ileri teknoloji sunar. Küresel satış ve servis ağı, her bir elyaf türü ve uygulaması konusundaki uzmanlığı ve tüm üretim sürecindeki deneyimi ile Marzoli, yetenekli ve güvenilir bir ortağı temsil eder.

Camozzi Group'un dijital yetenekleriyle sinerji, eğirme sürecinin bilinçli ve optimize edilmiş yönetimini sağlayan yazılım çözümlerinin geliştirilmesine olanak sağlamıştır.

1964 yılında kurulan Camozzi Group'un 75 ülkede 40 iştiraki, 2.930 çalışanı, beş işletme bölümü ve 25 üretim tesisi bulunmaktadır. Endüstri 4.0 için entegre sistemlerin yanı sıra endüstriyel otomasyon bileşenlerinin ve sistemlerinin üretimi için yenilikçi teknolojilerde liderdir. Aynı zamanda, havacılık, uzay ve enerji sektörü uygulamaları için ağır özel takım tezgahlarından tekstil makineleri ve hammadde işleme için ileri mühendisliğe kadar çeşitli diğer sektörlerde de öncüdür.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.