Marzoli, Gelişmiş Eğirme Teknolojileri İle KTM 2017’de

160 yıllık deneyimi ile kısa lif elyafların eğrilmesi için tam makine hattı sunan Marzoli, gelişmiş eğirme teknolojilerini KTM 2017’de sergileyecek.

  12 Şubat 2017 10:05 Pazar
Marzoli, Gelişmiş Eğirme Teknolojileri İle KTM 2017’de

Dünya çapında satış ve hizmet ağı bulunan Marzoli, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı- KTM 2017’de yerini aldı.

Tekstil sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından biri olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı – KTM 2017, konumu itibariyle en önemli bölgesel organizasyonlar arasında yer alıyor. Butik yapısı ile katılımcılara ürünlerini doğrudan pazara tanıtma olanağı sunan fuar,  firmalara yeni iş ortaklıkları konusunda da önemli avantajlar sağlıyor.

160 yıllık deneyimi ile kısa lif elyafların eğrilmesine yönelik önemli teknolojiler sunan, KTM 2017’nin uluslararası katılımcılarından Marzoli, düşük çalıştırma maliyetleri ve tüm parçalarının sağladığı uzun hizmet ömrü ile müşterilerine sunduğu yüksek performansı KTM 2017’de tanıtmaya hazırlanıyor.

Marzoli: Kısa Elyafların Eğrilmesinde Gelişmiş Teknoloji

Kısa lif elyafların eğrilmesi için tam makine hattı sunan tek Avrupalı üretici olarak öne çıkan Marzoli, 70’den fazla ülkede küresel çapta satış ve hizmet ağı ile dünyanın önde gelen endüstri temsilcilerinden oluşan müşteri portföyü ile çalışmalarını sürdürüyor. Günümüzde, gelişmiş uzmanlığı ve dinamik yetkinliği ile bilgi ve deneyim arasındaki kusursuz birleşmeyi temsil eden Marzoli, teknolojik ilerlemelere de öncülük ediyor.

Marzoli, müşterilerine son teknolojiyle donatılmış, tam otomatik bir iplik işletmesi vadediyor. Marzoli’nin iplik işletmelerine sunduğu donanımlar arasında ise şunlar bulunuyor:

-     Yenilikçi bir besleme sistemi sayesinde, ilerici ve titiz bir açılma, kapsamlı bir temizleme, etkili toz giderme ve kusursuz harmanlama garanti ederken elyaf üzerindeki gerginliği en aza indiren bir harman hallaç dairesi hattı.

-     Piyasada bulunan en büyük tarama alanlarından birine ve kalite, üretim, verimlilik bakımından daha yüksek performanslar sağlayan özel geometriye sahip tarak.

-     Yüksek performanslı pnömatik çekim sistemi ve gelişmiş bir otomatik tesviye teknolojisi sayesinde 1000 m/dk'ya kadar üretim hızı ile kusursuz şeffaf şerit üreten basit ve güvenilir cer makineleri.

-              Marzoli penye makinasının son modeli kullanılarak bir vatka makinesi ve 6 penye makinesi hattı ile minimum IPI değerlerinde, kusursuz düzgünlük ile 510 Kg/saate kadar yüksek kaliteli şerit üretebilen ayrıca güvenilir vakma bağlama teknolojisi sayesinde tam otomasyon sağlayan tarama birimi.

-    Artan iğ sayısı, bağımsız tahrikler, ayrıca hızlı ve güvenilir otomatik takıp çıkartma sayesinde üstün verimliliği garanti eden Pazar lideri fitil makinesi. Bu makine ve yeni Marzoli bobin taşıma sistemleri; en üst düzeyde otomasyon, fitil bobinlerinin ring makinelerine sürekli ve etkin bir şekilde tedariği ve fitil bobinlerinin kalitesini sağlar.

-     Pazar lideri şantuk aparatı, tamamen yeniden tasarlanmış Mac3000 kompakt sistemi ve makinenin çift fitilli, çekirdekli ve çift katlı iplik üretimi için mükemmel uygunluğu sayesinde verimlilik, etkinlik ve esneklikte öncü ring iplik makinesi.

-     İki yenilikçi yazılım platformu: YarNet ve MRM. YarNet, Marzoli'nin üretim yönetimi yazılımlarından biridir; operatör tarafından elyaf hazırlama, iplik hazırlama ve ring iplikçiliği süreçlerini içeren her makinenin kontrol edilmesini sağlar. MRM, tezgah türünde, çalışma koşullarını sürekli izlemek için makinelerden toplanan semptomatik verileri (örneğin güç tüketimi, sıcaklık, titreşim vb.) analiz eden yeni bir platformdur ve standart çalışma aralıklarında herhangi bir sapma olması durumunda müşteriyi uyarır.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.