LYCRA® Moves Istanbul II Semineri Yenilikleri Tanıttı

2016-2017 çorap trend ve inovasyonları “LYCRA® Moves Istanbul II” seminerinde tanıtıldı.

  03 Mayıs 2016 09:00 Salı
LYCRA® Moves Istanbul II Semineri Yenilikleri Tanıttı

Naylon, elastan ve polyester uygulamaları  başta olmak üzere, entegre polimer ve elyaf üretimi konusunda dünyanın önemli üreticilerinden biri olan INVISTA, global tanıtım çalışmaları çerçevesinde düzenlediği “LYCRA® Moves Istanbul  II”seminerinde çorap trendlerini ve sektördeki inovasyonları tanıttı.

Sektör iştirakçilerinin bir araya geldiği seminer kapsamında, INVISTA Çorap Satış Direktörü Alistair Williamson, INVISTA’nın çorap üreticilerine kattığı değerler hakkında bilgi verdi. Ardından moda tasarımcısı Gül Ağış, 2017 yılı LYCRA® elyaf, THERMOLITE® ve COOLMAX  teknolojilerini içeren çorap trend ve konseptlerini özel olarak hazırlananan bir tanıtımla katılımcılara aktardı. INVISTA Çorap Pazarlama Müdürü  Jane Gwyther ise yeni çağda değişen yaşam koşulları ile tüketici beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanması hakkındaki çalışmaları anlattı. Gwyther, THERMOLITE® ve COOLMAX® elyafını ve çorapta yaratılan inovasyonları dinleyiciler ile paylaşırken;  bu ürünlerin kişiye kattığı değerleri  ise limitleri keşfetmek , konfor ve performansı optimize etmek  olarak açıkladı.

Seminer, Türkiye lansmanına evsahipliği yapan, INVISTA Çorap Türkiye Müdürü Selin Tosun’un marka etiket kullanımın önemi ve sertifikasyon süreci ile ilgili bilgileri paylaşmasının ardından sona erdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.