Lenzing Grubu Türkiye Faaliyetlerine Hız Verdi

İstanbul’da kendi ofisini açan Lenzing Grubu, büyüyen kadrosu ile Türkiye pazarına daha iyi satış ve pazarlama hizmeti vermeyi hedefliyor.

  17 Mayıs 2017 01:00 Çarşamba
Lenzing Grubu Türkiye Faaliyetlerine Hız Verdi

Botanik selüloz elyaf üreticisi Lenzing Grubu, ilk bağımsız satış ve pazarlama ofisini 19 Nisan’da İstanbul’da açtı. Müşterilere daha yakın olma hedefiyle yola çıkan Lenzing Grubu,  Lenzing™ elyaflarıyla yapılan uygulamaları müşterilere yakından göstermek için bir de showroom hazırladı.  Lenzing AG CFO’su Thomas Obendrauf, AMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Vineet Singhal, Türkiye MEA Ticari Direktörü ve Lenzing Elyaf A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen  Eizinger’in yanı sıra Lenzing Elyaf A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Bahar ve Türkiye İş Geliştirme Müdürü Hale Saraçoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen açılışa Lenzing müşterileri ve basın mensupları katıldı.

Türkiye ofisi hakkında değerlendirmelerini paylaşan Lenzing AG CFO’su Thomas Obendrauf, “Amacımız müşterilerimizin bize doğrudan ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlamak.  Yeni kurumsal stratejimiz  sCore TEN’e göre, müşterilerimizin yakınında olmak satış ve pazarlamanın en önemli öğelerinden biri. Bu nedenle sahada doğrudan ulaşılabilir olmak çok önemli.” sözlerine yer verdi.

“İstanbul ofisimiz üretim tesisleri ve grubumuza ait diğer ofislerde daha yoğun bir etkileşim içerisinde olma fırsatını sunuyor. Ayrıca müşterilerimize verdiğimiz hizmeti de iyileştirecek.” açıklamasına yer veren AMEA (Asya, Orta Doğu ve Afrika) Kıdemli Başkan Yardımcısı Vineet Singhal ise, bu doğrultuda 11 kişinin istihdam edildiğini hatırlattı.

Showroom Tüm Müşterilere Açık Olacak

Farklı Lenzing™ elyaflar, işlenmiş ürünler ile bitmiş tekstil ve nonwoven uygulamalarının sergilendiği showroom tüm müşterilere açık olacak. Lenzing Grubu’nun son inovasyonları da showroomda sergilenecek.  Türkiye MEA Ticari Direktörü ve Lenzing Elyaf A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Eizinger: “Ofisimiz bir buluşma yerinin yanı sıra, her yönüyle Lenzing™ elyaf dünyasının tanıtıldığı bir yer olacak. Müşterilerimize yakın olmak bölgesel yeniliklere eşlik etmemize ve müşterilerimizle birlikte piyasaya yeni ürünler sürmemize yardımcı olacak. Türkiye tekstil ürünleri işlemesinde önemli bir oyuncu olmasının yanı sıra, cazip bir tüketici pazarı.” sözlerine yer verdi.  Lenzing Elyaf A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Bahar ve Türkiye İş Geliştirme Müdürü Hale Saraçoğlu ise ürün kalitesinin iyileştirilmesi için elyaflarının işlenme sürecine rehberlik etmelerinin çok önemli olduğuna değinerek, merkezin bu anlamda müşterilerine önemli avantajlar sınacağını kaydetti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.