KERN-LIEBERS Portföyünü Genişletiyor

KERN-LIEBERS Textile, elyafın ipliğe dönüşme sürecinde birçok makinanın ihtiyaç duyduğu tarak, iğne şerit ve iğneleme sistemleri alanında portföyüne yeni ürünler ekledi.

  11 Nisan 2016 09:00 Pazartesi
KERN-LIEBERS Portföyünü Genişletiyor

Alman üretici KERN-LIEBERS, portföyünü yeni ürünlerle genişletiyor. KERN-LIEBERS, pamuk için piyasaya sunulan mevcut üst tarak, yuvarlak tarak ve yün eğirme makinelerine ek olarak, uzun ştapel elyaf hazırlama hatlarına özel iğneleme ve iğne şeritleri müşterilerine sunmaya başladı.

Drei-S-Werk’in tüm iğne şerit üretim makinelerini KERN-LIEBERS fabrikasına taşıması ile birlikte, tüm üretim faaliyetleri KERN-LIEBERS’in Schwabach’daki merkezine entegre oldu. Firma üretim faaliyetlerini, öneriler doğrultusunda teknik bilgi alış verişiyle genişleterek çeşitli makine parçalarına uygun tarak ve iğne şeritlerle sürdürüyor.

KERN-LIEBERS, Lider Tedarikçilerden Biri Olarak Öne Çıkıyor

Dünya genelinde birçok üreticinin farklı makinelerinde KERN-LIEBERS Textile tarakları, iğne şerit, iğneleme sistemleri ve diğer ürünleri kullanılabiliyor. Firmanın yüksek ürün kalitesi ve alternatifleri, tekstil sektöründe lider tedarikçilerden biri olmasını sağlıyor. KERN-LIEBERS yan kuruluşları ve temsilcilikleri kanalıyla kurduğu uluslararası ağ bağlantıları sayesinde, tekstil sektöründeki üst düzey firmalara dünya çapında satış ve servis faaliyetlerini sürdürüyor. KERN-LIEBERS Textile, iğnelerin yanı sıra, ayrıca atkı ve çözgü makinaları için bütün bileşenleri tedarik ediyor. Firma, germe makinaları (stenter frames) ve taraklama makineleri için de geniş bir ürün yelpazesine sahip. 55 binden fazla iğne ve platin batırıcıyı bünyesinde bulunduran firma, dünyanın önde gelen tedarikçilerinden biri olarak kabul ediliyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.