İnta Makina, Traversli Bobin Teknolojisiyle İstanbul TME 2021'de

İnta Makina, Türk tekstil sektörüne mümessilliğini yürüttüğü dünya çapında markalar ile iplik işletmelerine sunduğu avantajları İstanbul’da düzenlenecek olan TME 2021’de tanıtacak.

  25 Ağustos 2021 09:05 Çarşamba
İnta Makina, Traversli Bobin Teknolojisiyle İstanbul TME 2021'de

Tekstilin farklı alanlarına yönelik en son teknolojilerin sergileneceği TME 2021 Fuarı, iplik işletmelerine yönelik önemli gelişmelere de ev sahipliği yapacak. Türkiye temsilciliğini yürüttüğü dünya çapında markalar ile tekstil işletmelerine önemli avantajlar sunan İnta Makine,  8-11 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri TME 2021 Fuarı’nda yenilikçi teknolojilerini tekstilcilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

FPRO Ex Travesli Bobin Makinesi Sergilencek

Fuar sırasında FPRO Ex Traversli bobin makinesini sergileyecek olan İnta Makine Genel Müdürü Tolga Baydar yaptığı açıklamada,‘’Bobin sarımında esneklik ve özellikle boya bobininde yüksek hız ve hassas sarım sağlayan Murata FPRO traversli bobin makinesinin üzerinde son teknoloji Loepfe Prisma elektronik iplik temizleyici olacak. Ayrıca makinenin üzerinde dokuma prosesinde yüksek verimlilik sağlayan PLC21 hassas metraj sayacı ve telef oranında ciddi oranda tasarruf sağlayan üst emiş kolu sensörü de fuarda sergilenecek’’ dedi.

Baydar, Türkiye Temsilciliğini yürüttükleri firmalar hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti: “Temsilciliğini yürüttüğümüz markalar arasında, Murata, Loepfe, Amsler, Textechno, Lenzing Instruments, Reiners+Fürst, Reseda Binder, TMT/Chemtex ve Tsudakoma gibi firmalar bulunuyor. Bu firmaların uzmanlık alanları ve ürünleri şöyle: Murata; QPRO EX barabanlı ve FPRO EX traversli bobin makineleri ve Vortex makinesi. Loepfe; Bobin ve Open End makineleri için elektronik iplik temizleyiciler. Textechno; Pamuk ve Sentetik Elyaf ve İplik laboratuvarları. Lenzing Instruments; Filament laboratuar, Online monitoring ve nonwoven test cihazları. Reiners+Fürst; Kopça ve bilezikler. Reseda Binder; Bobin, Vortex ve Open end makineleri için yüzde 100 doğal yüksek kalite parafinler. Tsudakoma; Hava ve su jetli dokuma tezgâhları ve haşıl makineleri.”

Muratec’in sunduğu avantajlar ve yüksek performansın iplik sektöründe ilgiyle takip edildiğini sözlerine ekleyen Baydar; “Murata bobin makineleri Türkiye değil tüm Dünyada pazarın öncüsü. Makinelerimiz yüksek hız ve randıman, düşük elektrik tüketimi dışında özellikle makina ve parça/üretim kalitesi konusunda dünyada lider konumda” ifadelerini kullandı. Servis ve hizmet alanlarında da Murata ve Japon hassasiyetini Türkiye’ye taşıdıklarını belirten Baydar; “Türkiye’deki müşterilerimize sunduğumuz servis ve hizmet kalitesinin müşterilerimizin devamlılığının bir kanıtı olduğunu düşünüyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.