Coats Türkiye İletişim Ajansını Belirledi

Dünyanın lider endüstriyel iplik şirketi Coats’un Türkiye’deki tüm iletişim faaliyetlerini Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

  05 Kasım 2021 09:00 Cuma
Coats Türkiye İletişim Ajansını Belirledi

Coats, 260 yıllık köklü tarihi ve yenilikçi kültürü ile dünyanın en eski ve lider endüstriyel iplik şirketlerinden biri konumunda . 6 kıtada 50’ye yakın ülkede yaklaşık 18.000 kişiye istihdam sağlayan Coats’ın 2020 yılı geliri 1,2 milyar dolar. Türkiye’de 1952 yılından bu yana endüstriyel iplik alanında faaliyet gösteren Coats, Bursa’daki üretim tesisi ve İnovasyon Merkezi ile Türkiye'den dünyaya inovasyon üretiyor. Türkiye’deki faaliyetlerine devam eden Coats, günlük hayatımızın bir parçası olan kıyafetlerin, ayakkabıların ve çantaların dikiş iplikleri ve fermuarlarının yanı sıra otomotivden enerjiye pek çok sektörde sanayiye de üretim yaparak hemen her alanda insan hayatına dokunuyor.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, yeni iş birliği kapsamında Coats Türkiye için kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi, sosyal sorumluluk yönetimi ve dijital iletişim alanlarında hizmet verecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.