BTSR’den İplik Besleme Alanında Devrim

Teknik tekstil uygulamaları için BTSR tarafından özel olarak geliştirilen Unifeeder iplik besleme teknolojisi ile üretim maliyetlerini düşürüyor

  08 Ocak 2015 09:24 Perşembe
BTSR’den İplik Besleme Alanında Devrim

İplik kontrol sistemleri alanında dünyada önde gelen firmalardan olan BTSR, yenilikçi teknolojisi ile tekstil sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği ürünler ile her geçen gün piyasadaki yerini sağlamlaştırıyor. Teknik tekstil uygulamaları için BTSR tarafından özel olarak geliştirilen Unifeeder iplik besleme teknolojisi ile eski tip besleme teknolojisine göre önemli avantajlar sunuyor.

Bir iplik besleme cihazından çok daha fazlasını olan Unifeeder, İplik besleme ve biriktirme kontrolünü sağlayan ilk pozitif besleyici olma özelliği ile fark yaratıyor. İplik anti-büküm sistemi, yerçekiminden etkilenmeyen yüzer ring ve sabit çıkış tansiyonu teknolojisi gibi yeni konsept çalışma prensiplerine sahip olan Unifeeder, üretimde kalite, tekrarlanabilirlik, sınırsız programlanabilmesinin yanı sıra sabit ebat ve kopmayı engelleme gibi özellikleri ile kalitede süreklilik sağlıyor.

Unifeeder İle Düşük Maliyet

İplik giriş sensörü ve düğüm yakalayıcı sistem sayesinde Unifeeder; kopma, düğüm, iplik israfı, iğne kırılmaları, düşük kalite üretim ve gereksiz makine duruşlarını önleyebiliyor. Gerçek zamanlı olarak iplik tüketimini ölçme imkanı ve iplik kılavuzundaki toz birikiminden dolayı oluşan, iplik varyasyonunu kompanse edebilmesi gibi özellikleri bulunan Unifeeder, teknik tekstil uygulamaları sırasında oluşabilen tansiyon değişikliklerini de ortadan kaldırıyor.

Kompakt yapısı ve rakiplerine göre yüzde 50 hafifletilmiş ağırlığı ile basit ve düşük maliyetli montaj imkanı sağlayan Unifeeder, düşük fire ve daha az enerji tüketimi ile maliyetlerde önemli bir tasarruf sağlıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.